When the sport meets casual

0
990
Piese vestimentare

Stilul casual nu are neaparat nişte ţinute bine definite, iar acest lucru depinde de cel care poartă acest stil. În cazul stilului formal, acesta are ţinute care pot fi încadrate în această categorie greșit. Stilul casual este total diferit, poţi să amesteci culori, materiale, elemente vestimentare sau încălţăminte. Bineînţeles că nu trebuie să fie un amalgam şi nici să fi un papagal colorat.

Piese vestimentare
Piese vestimentare

Stilul casual înseamnă de fapt, împrumutarea de la alte stiluri, cum ar fi, cel sport. Elemente vestimentare care nu au nicio legătură au fost aduse la graniţa dintre sport şi elegant, cum ar fii cămaşa albă purtată cu cravată şi tenişi, modă apărută acum câţiva ani, care a stagnat, iar acum nu mai e nimic ciudat în a ne asorta aşa.

Câteva piese vestimentare care au trecut în partea casualului sunt:

Nike AirMax – iniţial au făcuţi pentru vestimentaţia sport şi aşa ar trebui să rămână. Au fost purtaţi din ce în ce mai mult de către bărbaţi şi mai apoi de femei. Adidaşi nu se poartă la cămaşă elegantă, mai ales cei de genul AirMax, abandonaţi cazul acesta.

Tenişi Vans – Încălţămintea bikerilor şi a skaterilor pentru că oferă siguranţă pe pedale şi pe skateboard. Tenişi se poartă acum la aproape orice tip de ţinută iar acest lucru îi încadrează atât în categoria sport cât şi în cea casual. În Romania, tenişi Vans la ţinutele casual au fost aduse de către cântăreaţa Antonia.

Piese vestimentare
Piese vestimentare

Skinny jeans – pare sau nu, ei au fost creaţi pentru stilul sport, beneficiul acestora constă în faptul că sunt foarte mulaţi şi nu se pot agăţa în lanţul bicicletei. Skinny jeans nu înseamnă să pocnească pe tine, foarte mulţi bărbaţi aleg să poarte skinny jeans pentru a se mula după forma picioarelor lor bine definite.

Aceste piese vestimentare au emigrat în lumea casualului din lumea sportului. Singurul sfat pe care ar trebui să îl luaţi în considerare în legătură cu ele este că nu toate arată bine pe toată lumea !

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here