When the sport meets casual

1
1093
Piese vestimentare

Stilul casual nu are neaparat nişte ţinute bine definite, iar acest lucru depinde de cel care poartă acest stil. În cazul stilului formal, acesta are ţinute care pot fi încadrate în această categorie greșit. Stilul casual este total diferit, poţi să amesteci culori, materiale, elemente vestimentare sau încălţăminte. Bineînţeles că nu trebuie să fie un amalgam şi nici să fi un papagal colorat.

Piese vestimentare
Piese vestimentare

Stilul casual înseamnă de fapt, împrumutarea de la alte stiluri, cum ar fi, cel sport. Elemente vestimentare care nu au nicio legătură au fost aduse la graniţa dintre sport şi elegant, cum ar fii cămaşa albă purtată cu cravată şi tenişi, modă apărută acum câţiva ani, care a stagnat, iar acum nu mai e nimic ciudat în a ne asorta aşa.

Câteva piese vestimentare care au trecut în partea casualului sunt:

Nike AirMax – iniţial au făcuţi pentru vestimentaţia sport şi aşa ar trebui să rămână. Au fost purtaţi din ce în ce mai mult de către bărbaţi şi mai apoi de femei. Adidaşi nu se poartă la cămaşă elegantă, mai ales cei de genul AirMax, abandonaţi cazul acesta.

Tenişi Vans – Încălţămintea bikerilor şi a skaterilor pentru că oferă siguranţă pe pedale şi pe skateboard. Tenişi se poartă acum la aproape orice tip de ţinută iar acest lucru îi încadrează atât în categoria sport cât şi în cea casual. În Romania, tenişi Vans la ţinutele casual au fost aduse de către cântăreaţa Antonia.

Piese vestimentare
Piese vestimentare

Skinny jeans – pare sau nu, ei au fost creaţi pentru stilul sport, beneficiul acestora constă în faptul că sunt foarte mulaţi şi nu se pot agăţa în lanţul bicicletei. Skinny jeans nu înseamnă să pocnească pe tine, foarte mulţi bărbaţi aleg să poarte skinny jeans pentru a se mula după forma picioarelor lor bine definite.

Aceste piese vestimentare au emigrat în lumea casualului din lumea sportului. Singurul sfat pe care ar trebui să îl luaţi în considerare în legătură cu ele este că nu toate arată bine pe toată lumea !

 

Sursă foto: aici ; aici

1 COMENTARIU

 1. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea, el mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbesc acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here