Tricoul – element de nelipsit

1043
Tricoul

Tricoul –  un element al garderobei bărbaţilor care nu lipseşte nicicând, nici măcar iarna. Cum le poţi purta, care sunt diferenţele între ele şi mai ales ce gafe vestimentare să nu faci când vine vorba de tricouri vei afla din următoarele rânduri:

Tricourile simple, colorate, sau cu detalii de diferite feluri, scot ţinuta din banal, de obicei cele cu animale, precum leii sau tigri, sunt mai bine văzute decât cele cu detalii florale, mai pot fi prezentate atât elemente de fixare, nituri şi detalii decorative. Aceste tricouri fac parte din categoria sport.

Tricoul
                                                                                                                      Tricoul

Tricourile sport apelează la blugi, dar pot fi purtate şi cu şorturi, pantaloni scurţi sau cu pantaloni moderni. Există o regulă importantă în legătură cu tricourile sport şi aceea că partea de jos ar trebui să fie mai inchisă decât cea de sus, pe lângă acest lucru, este necesar să ştim că cele două părţi, tricoul şi pantaloni, nu trebuie să aibă aceeaşi culoare, nici măcar nuanţe ale aceleiaşi culori.

Tricourile clasice, cele simple, albe sau de altă culoare, se poartă de obice la ţinute clasice, precum un sacou sau o cămaşă. Aceste tipuri de tricouri, nu se poartă niciodată la blugi, doar în cazul în care tricoul vine la pachet cu un sacou nu tocmai elegant. Nu este recomandată purtarea acestui tip de tricouri în pantaloni, pentru că lungimea lor nu permite acest lucru.

Lungimea tricoului este un aspect destul de important, lungimea mânecilor de obicei, trebuie să fie aproape până la cot, iar dacă mâna ta este mai lucrată la sală, este indicat să se muleze pe mână, nu să te strângă.

Tricoul
                                                                                                               Tricoul

Gulerul tricoului, nu se inchide niciodată, este un element care oferă design-ul tricoului, la fel ca şi buzunarul, nu este pentru a transporta telefonul sau pixuri. Buzunarele tricourilor pot fi cusute sau libere, la fel cum şi gulerele pot avea nasturi sau nu. Aceste elemente fac parte din categoria tricourilor clasice.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.