Treningul – o apariție de prost gust !

4229
Treningul

Prea mulți bărbați, prea multă lume poartă treningul oriunde, în oraș, la cumpărături, pe stradă, la o întâlnire sau la mall. Total greșit !

Treningul este o ținută sport, nu una casual ! El trebuie, neaparat, purtat la sala de sport, cand faci exerciții, sau afară când practici sport de orice fel: jogging, fotbal și altele. Niciodată nu arunca un trening pe tine doar pentru că ți-a fost lene să mai cauți în dulap.

Treningul
                                                         Treningul

Nici o componentă a treningului nu este adepta ieșitului altundeva în afara sălilor de sport, tenis, fotbal, etc. Mulți dintre bărbați aleg să asorteze pantalonii de trening cu turul lăsat, de obicei negri, cu o cămașă albă.. este cea mai proastă combinație de haine pe care o puteți purta, nu, nu, nu și iarăși nu !

Bluza de trening, nu se poartă la blugi, nu se poartă la pantaloni moderni ! Se poartă strict la pantalonii de trening. Nu contează a cărei firmă aparține treningul tău sau câți bani ai investit în el, nu purta niciodată treningul când ieși în oraș.

Tinerii în special, aleg să poarte pantaloni de trening oriunde, dar absolut oriunde. Un exemplu concret este mersul la facultate. Facultatea este o instituție, ceva care impune respect și decență, nu poate intra în aceeași categorie cu stadionul de fotbal. Respectând instituția sau locația unde mergem ne respectăm pe noi!

Când optezi pentru a cumpăra un trening, asigură-te în primul rând că nu este din fâș, treningurile din acest material nu se mai poartă. Gândește-te cu ce încălțăminte îl vei purta, adu-ți aminte că la trening nu se poartă decât adidași. Nu teneși. Când alegi să porți teneși la o ținută sport, pantalonii trebuie să fie din bumbac, pentru că teneșii pot fii purtați și la blugi slim, dar adidașii nu.

Pantalonii de trening cu turul lăsat nu sunt eleganți, nici nu îți oferă un stil personal și nici nu te scot în evidență cu nimic bun.

Încă o dată, treningul este o ținută sport, nu una casual și piesele sale nu pot fi asortate cu orice, nu se pot integra într-o altă ținută!

 

Sursă foto: aici 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.