Trecutul și Viitorul

1475
Nu lăsa trecutul să-ţi influenţeze viitorul !

Trecutul reprezintă o parte a vieţii tale care te-a pregătit pentru viitor, în bine sau în rău, trecutul tău nu trebuie să aibă de a face cu viitorul.

Prezentul şi viitorul sunt cine eşti şi cine vrei tu să devii ! Nu contează câte probleme ai avut în trecut, cât de mult te-au marcat, tu trebuie să le iei în considerare ca pe ceva constructive, pentru că acesta este rolul lui, trebuie să înveţi că trecutul te pregăteşte, nu-l mai amesteca în viitor.

Reputaţia ta, unul dintre lucrurile bune sau rele pe care ţi le-ai format în trecut, se poate schimba radical, dacă ştii ce decizii să iei, ce doreşti tu să devi. Ţine minte, că un bărbat adevărat va deveni un prinţ, chiar dacă în trecut a fost cerşetor.

Trecutul si Viitorul
                                                                                             Trecutul si Viitorul

Unul din lucrurile pe care trebuie să le laşi în spate sunt pasele proaste, nu le aduce cu tine în viitor, nu depinde de ele. Trebuie să te înveţe ce să nu mai pui la suflet, pe care oameni să nu-i mai crezi şi ce greşeli să nu mai faci.

Schimbă-ţi tipicul de femei, dacă reputaţia ta a fost de gigolo şi tot ce zbura se mânca, ai grijă la ce vei face de acum încolo, la ce femeie îţi vei alege să stea lângă tine toată viaţa, dacă vei continua să ai aceeaşi atitudine, vei rămâne cu aceleaşi femei.

Ai grijă la alegerea prietenilor, nu doar între femei există invidie ci şi între bărbaţi, așa că ai grijă la anturajul pe care ţi-l formezi. Ca să nu fi dezamăgit de nimeni singura modalitate este să nu ai aşteptări de la nimeni !

Creează-ţi un ideal, un vis, unde vrei să ajungi, cum vrei să fie demersul vieţii tale în continuare, testează-ţi propriile forţe şi formează-ţi idei despre ce ai putea face mai bine decât oricine.

Fii mai bun ! Citeşte oamenii din jurul tău fără să auzi o vorbă de la ei, fii tenace la locul de muncă şi altruist în viaţa de familie !

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.