Treceți peste zilele fierbinți de vară în stil de mare domn

1021

Odată cu valul de căldură intensă care a măturat majoritatea țării în ultimul timp, este greu să vă gândiți să arătați bine în fiecare zi. Probabil sunteți mult mai preocupați să vă amintiți să beți suficienta apă și încercați să nu transpirați prea abundent. Dar șansele sunt că dacă lucrați într-un mediu corporatist, nu vă puteți permite să purtați nimic altceva decât o pereche de pantaloni scurți toată ziua.

stil vara 3

În plus, aveți întâlniri la care trebuie să mergeți, petreceri la care să participați și lista poate continua, deci aici sunt câteva sfaturi pentru a arăta bine atunci când afară e o căldură toropitoare. Atât pantofii din piele naturală cât și sintetică sunt foarte populari pentru vara anului acesta și ei pot fi purtați fără șosete, dar pentru a preveni picioarele transpirate ar fi bine să purtați o pereche de ciorapi mici, care rămân ascunși în interiorul încălțămintei.

Evitați purtarea șosetelor colorate cu pantofi clasici iar sandalele și șlapii sunt acceptabili, dar optați numai pentru cei din piele de calitate. Pe când cei din plastic ar trebui să fie evitați cu totul sau purtați numai la vestiar și piscină. Pentru un aspect elegant dar totuși casual, alegeți niște pantaloni scurți plați în partea din față realizați din bumbac sau țesături ușoare kaki.

stil vara 2

Acestea ar trebui să aibă o linie simplă și să se oprească chiar deasupra genunchiului, dar evitați pantalonii scurți cargo, care tind să arate prea voluminoși și dezlânați. Un sacou făcut din bumbac și necăptușit este o opțiune excelentă pentru vară, iar această ținută vă permite să arătați bine fără a adăuga volum aspectului dvs.

Sacoul este o piesă vestimentară foarte ușor de îmbrăcat sau de dat jos, așa că este ideală atât pentru muncă dar și pentru o seară la cină. Uitați-vă după un sacou destul de lejer într-o culoare ceva mai deschisă, cum ar fi un gri discret sau alb, apoi asortați-l cu o cămașă albastru deschis cu nasturi și o pereche de pantaloni gri închis cu o dungă albă în lateral.

stil vara

Lăsați sacoul deschis pentru un aspect relaxat pentru muncă, acesta fiind, de asemenea, un mare avantaj pentru a face trecerea de la căldura în aer liber la o cameră răcoroasă cu aer condiționat. În general, este mai bine să alegeți o cămașă cu mânecă lungă și căreia să îi răsuciți mânecile până la coate decât să purtați una cu mânecă scurtă. Cămăși cu mâneci lungi, chiar și când acestea sunt suflecate, tind să arate mult mai bine cu toate tipurile și stilurile de cravată.

Dacă veți dori să purtați o cămașă cu mâneci scurte, alegeți un model care se oprește cu aproximativ un centimetru deasupra cotului. De asemenea, uitați-vă după cămăși din bumbac care sunt realizate în culori deschise sau cu imprimeuri ceva mai discrete într-o nuanță gri deschis sau albastră. Puteți să încercați de asemenea, și niște cămăși de bumbac amestecat cu poliester, care tind să se încrețească un pic mai puțin atunci când este un grad foarte mare de umiditate afară.

Sursa foto: aici, aici și aici