Culori şi tipuri de şosete de bărbaţi

2369
Moda care îi are in vedere pe bărbaţi a evoluat, iar stilul bărbaţilor a devenit ceva mai îndrăzneţ în ultimii ani. Ca şi la femei, ce se poartă în picioare nu se mai prea asortează cu nimic, nu este caraghios, ci elegant.

Unul dintre aspectele ce iau o întorsătură mai îndrăzneaţă are ca fruntaşe şosetele. La ele trebuie să ţinem cont de lungime, culoare şi detaliile care ne fac ţinuta să explodeze.

Culori şi tipuri de şosete de bărbaţi:
  • În primul rând şosetele trebuie neaparat să acopere pielea, inclusiv când stai jos sau picior peste picior. Nu lăsa nimic la vedere !
  • Stilul elegant – şosetele trebuie asortate în special cu pantofii, iar mai apoi cu tot costumul, poţi combina culorile. De exemplu, costumul negru, nu necesită şosete negre simple, ci cu detalii, precum picăţele sau carouri, asortează şosetele cu cravata ta albastră, pot fi şosete negre cu carouri albastre sau buline.
Șosete de bărbaţi
                                                                                 Șosete de bărbaţi
  • Şosetele mov închis – de asemenea merg pe stilul elegant, le poţi asorta la un costum bej închis şi o pereche de pantofi maro.
  • Şosetele în carouri, de preferabil să fie albastre cu gri. Aceste şosete se asortează foarte bine cu stilul casual, o pereche de blugi rulaţi şi o pereche de pantofi cu cusături accentuate.
  • Şosetele verzi, verde închis bineînţeles. Verdele este una dintre culorile preferate ale bărbaţilor şi în garderoba lor sunt o mulţime de articole vestimentare de acest fel. Şosetele verzi se asortează foarte bine cu pantalonii gri, în general materialul pantalonilor este lâna fină.
  • Şosetele cu buline, roşu cu alb sau albastru cu alb, se asortează cu ţinute de culori apropiate sau de aceeaşi culoare, cum ar fii bleumarin, albastru, alb sau maro.
  • Şosetele galbene. Nu sunt la modă doar la femei, prea puţină lume ştie că acest trend a fost destinat întâi bărbaţilor iar mai apoi femeilor. Şosetele galbene se asortează foarte bine cu pantofii maro.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.