Tipuri de pulovere

1371

Astăzi o să discutăm despre cele mai versatile articole vestimentare din acest sezon, și anume puloverele. Indicat este să ne îndreptăm spre materialele naturale, bineînțeles având mărimea potrivită. În ceea ce privește nuanțele avem o paletă largă de nuanțe de unde putem alege. În continuare o să deslușim micile secrete ale puloverelor de top.

Puloverul subțire
Tipuri de pulovere
                                                         Puloverul subțire

Ce face special acest model de pulover este faptul că acesta nu a fost realizat în ideea de a menține un confort termic, fiind, la fel ca și denumirea, foarte subțire. Acest pulover de regulă nu se poartă direct pe corp, fiind nevoie de cămăși, maiouri și tricouri. Așadar, această categorie de pulovere se adresează persoanelor care își doresc un plus de eleganță.

Puloverul texturat
Pulover texturat
                                                                        Pulover texturat

Puloverul din această categorie pare la prima vedere identic cu lâna casentino, având aspectul scămoșat. Textura este întradevăr puțin neobișnuită, dar este în același timp destul de plăcut la atingere. Puloverul texturat este foarte accesat deoarece conferă confortul termic pe care toți ni-l dorim în perioadele reci. În cazul în care combinăm aspectul scămoșat cu un colorit puternic putem să ieșim în evidență într-un mod pozitiv.

Cardiganul
Cardigan
                                                                     Cardigan

Contrar aparențelor cardiganul nu este și nici nu a fost vreodată demodat, având opțiuni nelimitate din punct de vedere vestimentar. Purtat încă de pe vremea bunicilor nostri, cardiganul ne poate da un plus de eleganță unic după ce deslușim în ce combinații trebuie folosit. Acest pulover cu nasturi și decolteu în V poate să înlocuiască sacoul, jacheta și, cel mai des, vesta. La fel ca și în cazul celorlalte pulovere, se regăsește în aproape orice culoare, preferate fiind bleumarinul și portocaliul. Cam acestea sunt părerile noastre pe tema tipuri de pulovere. Sperăm că v-am fost de folos!

 

Sursă foto: aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.