Tipuri de cravată

2414
Tipuri de cravată

În garderoba oricărui bărbat care se respectă ar trebui să se regăsească cel puţin o cravată de calitate . Un domn adevărat asortează cămaşa cu altă cravată ori de câte ori are ocazia şi / sau îi permite convenţia evenimentului.
Chiar dacă în ultima vreme este blamată de avalanşă de trenduri swag , cravata rămâne unul dintre cel mai asortabil şi personalizabil accesoriu bărbătesc .

Tipuri de cravată

Cravatele sunt de multe tipuri. De la diferite culori până la diferite materiale , există o mulţime de combinaţii care îţi vor satisface gusturile , oricât de pretenţioase ar fii ele . Alegerea cravatei se face în funcţie de eveniment , perioada anului / zilei dar şi de costumul purtat .

Tipuri de cravată

 • Cravată din mătase ţesută 
  Este probabil cea mai exclusivistă şi elegantă cravată de pe piaţă . De obicei vine în forma clasică de dinainte de 1980 şi se adresează persoanelor cu treburi în afaceri . În deosebi sunt monocrome , cu aplicaţii subtile în relief . Are foarte multe avantaje în comparaţie cu celelalte modele . Este uşor de întreţinut , curge uşor pe corp din cauza tehnici în care este executată şi nu se şifonează aşa de uşor .
 • Cravată din mătase 
  . . . sau cravata clasică , în formă ei primordială este un simbol al seriozităţii dar de asemenea se pot purta şi la ţinutele casual . Combinaţiile de culori şi modele sunt diverse , deci ai de unde alege , tot ce contează este cum o asortezi cu pantofii şi costumul .
Tipuri de cravată
 • Cravată cu două fete
  Acest tip de cravată este mai nou intrat în circulaţie . Conceptul a fost gândit de mult dar a fost proiectat de curând . El constă în combinarea a două tipuri de imprimeu / cusătură pe acelaşi suport de material , dar pe feţe opuse , pentru a oferi bărbatului care o poartă mai multă versatilitate şi control . De obicei sunt combinate două modele în antiteză . Unul mai colorat , pentru ţinutele smart-casual , iar altul mai sumbru sau monocrom pentru a se asorta unei tinue classy , smart sau business .
 • Cravată pentru anotimp ( bumbac & lână )
  După cum spune şi denumirea cravata pentru anotimp este o cravată din materiale adaptate fiecărui sezon . Bumbacul , fiind o ţesătură mai uşoară şi care lasă pielea să respire este mai des folosit în timpul verii , iar lână fiind un material mai gros şi călduros se foloseşte iarnă . Fiecare dintre cravatele de mai sus vin cu imprimeuri specifice perioadei anului în care se poarte . Cele din bumbac sunt mai deschise la culoare , însoţite de imprimeuri florare sau marine. Cele din lână merg pe culori închise , cu imprimeuri geometrice sau specifice anotimpului rece.
  Nodul cravatei este de asemenea un subiect discutabil. Fiecare nod are o convenţie de eveniment . Despre el , poate altă dată . Sper că nu aţi rămas cu nelemuriri după lecrurarea articolului şi v-a ajutat să va informaţi în legătură cu tipurile de cravate.

Redactor: Ciprian R.

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.