Tipuri de camasi pe care trebuie sa le ai in garderoba

569

Unul dintre piesele vestimentare pe care orice barbat trebuie sa le aiba in garderoba indiferent de stilul vestimentar pe care il adopta… este camasa. Chiar daca esti domnul ala care prefera tinutele sport sau, de ce nu stylish, ori esti dintre aceia care poarta zilnic tinute business. Cu toate acestea, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca cel putin doua-trei tipuri de camasi.

Odata cu intampinarea primaverii, paleta cu modele la care sa apelezi pentru tinutele de zilnice este cu mult mai larga, spun editorii de la Cavaleria. Descopera in randurile de mai jos cele mai cool timpuri de camasi pe care trebuie sa le ai in garderoba tot timpul.

Cele mai cool tipuri de camasi pe care sa le porti

1. Camasa Oxford

Oxfordul este un material mai dur decat batistul si imbina perfect fibrele vopsite cu cele nevopsite. Avantajul major si unul dintre motivele pentru care a devenit atat de popular acest model, este una dintre calitatile cele mai mari ale materialului – desi este moale este foarte rezistent. De cealalta parte, Oxfordul are un aspect aspru, mai putin rafinat decat batistul si poplinul. Insa, exista si varianta Oxford Royal, realizata cu acelasi tip de tesaturi si prin aceeasi metoda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.