Ţinuta potrivită în funcţie de stilul tău

5049
Greul vine atunci când nu ştii cu ce să te îmbraci nici măcar când mergi la cumpărături. Deşi pare mai dificil la femei, nu este nici pe departe la fel ca la barbaţi.

Simplitatea complicată, asta îi descrie pe bărbaţi, nu poţi merge la muncă îmbrăcat în pijamale şi nici sa doarmă în costum.

Dacă stilul tău este unul casual, obişnuit, nimic extravagant sau nimic nou, încearcă să introduci ceva care să te schimbe dar să rămai la fel, să-ţi vină bine şi să te simţi bine cu tine.

Ţinuta potrivită
                                                                                                                Ţinuta potrivită
          Câteva lucruri pe care să le ai în vedere pentru alegerea ţinutei potrivite la orice ocazie:
  • Nu încerca să pari ceea ce nu eşti, să porţi altceva decât se poartă la acel eveniment. Dacă mergi la un eveniment de tip pool party, nu-ţi lua un costum bussiness.
  • Alege ce să porţi oriunde, cu gust, cu bun simţ şi nu neglija aspectul ţinutei tale, dacă mergi până la magazinul din faţa blocului care se află pe un bulevard principal, nu te duce în papuci de casă, pantaloni scurţi şi geacă, nu este tocmai la locul ei această ţinută.
  • Conformează-te cu ce porţi tu de obicei, iar mai apoi, adaugă o nuanţă de nou, un aer de virilitate şi stilul tău se va schimba radical fără să renuţi la preferinţele tale.
  • Completează-te şi fii asortat cu iubita ta ! Optaţi pentru ţinute calde care să vă avantajeze pe amândoi şi să vă facă să arătaţi ca un întreg, culorile dintre voi să fie asortate cât de puţin, dar să fie. Bineînţeles nu unul să fie îmbrăcat în roşu şi altul în albastru, nu v-aţi luat bilet la Steaua.
  • Dacă stilul tău este unul bussines, de ce să nu fie şi casual şi sport şi elegant ? le poţi avea pe toate dacă ştii ce să accesorizezi, fiecare eveniment necesită un tip de ţinută, iar tu le poţi avea pe toate cu alegerea corectă.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.