Tinuta de cocktail pentru barbati

17942
Tinuta de cocktail pentru barbati

Se spune că regulile au fost făcute ca din când în când să poată să fie încălcate.. dar ce se întâmplă când vine vorba de modă ? Se acceptă de asemenea această frază. În acest fel poți să-și exprimi mai frumos personalitatea și stilul.

Tinuta de cocktail pentru barbati

Ținuta cocktail, cel mai ușor de abordat dress code al bărbaților. Această ținută a apărut în perioada interbelică, pentru evenimentele care aveau loc dintre prânz și seara unde nimeni nu avea voie și nu se putea îmbrăca în hainele pe care le-a purtat ziua. Era nevoie de o ținută între cea casual de peste zi și cea formală care era destinată unui dineu important. O ținută relaxată dar și elegantă pentru apariția unei astfel de întâlniri.

Tinuta de cocktail pentru barbati

În prezent, ținuta cocktail este asocită cu petrecerile sofisticate, elegante, de lux, nunți sau evenimente de maximă clasitate.

Aceste evenimente cer să lași deoparte ținutele clasice și culorile obișnuite precum gri, negru și bleumarin și mergeți pentru a adăuga o pată de culoare: vernil, kaki sau burgundy . Treceți mai departe, la costumele în dungi sau carouri, doar costumele să aibă această textură, în timp ce cămașa trebuie să aibă o singură culoare, de preferință albul, pentru siguranță. Puteți combina pantalonii și sacoul de la costume diferite. Ceea ce se evită în totalitate la această ținută sunt jeanșii.

Acesoriile:

  • Pantofii – Negri sau maro cu șireturi, fără prea mari complicații și vor ține ținuta la locul ei.
  • Cravata – Nu este neaparat obligatorie dar în unele cazuri poate face tot outfitul, poate fi piesa de rezistență. Dacă ați ales un costum simplu, cravata trebuie să fie colorată și îndrăzneață, regula e la fel și viceversa, în cazul în care costumul este colorat sau are imprimeuri, cravata trebuie neaparat să fie simplă.
  • Batista – obligatoriu din mătase ! Vei fi la granița dintre..nu vei fi la nicio graniță, vei arăta elegant și privirile vor fi țintite asupra ta.
  • Butonii – Se achiziționează în funcție de preferințele fiecăruia, dar sunt la modă și arată foarte bine.
  • Cureaua – Să fie din piele, cu o cataramă simplă, dar puțin mai diferită de cele pe care le porți zilnic. Fără inscripții.
Tinuta de cocktail pentru barbati

Din cauza faptului că este un dress code extrem de versatil, schimbările pot să apară în funcție de momentul la care are loc evenimentul. Pentru petrecerile din sezonul estival, culorile deschise sunt recomandate chiar și la costum, iar cele din sezonul rece, tonurile închise. Dacă evenimentul se desfășoară în timpul zilei, cravata poate dispărea. Imprimeurile fine ce dau stil și eleganță unei ținute, vă vor avantaja indiferent de sezon.

Indiferent de ce purtați, fiți la curent cu toate informațiile despre cei mai buni designeri români și cele mai calitative materiale prin intermediul echipei Clubul Domnilor.

Voi ce alegeri faceți ?

Sursă foto: aici; aici; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.