Tendințele în modă – o enigmă pentru mulți dintre noi

0
832

Este corect să spunem că, în general, tendințele în modă nu sunt ceva de care mulți bărbați se preocupă. Cu toate acestea, în ultimii ani ei au devenit din ce în ce mai atenți la aspectul lor și împrumută de la doamne femei destule trucuri de frumusețe. În zilele noastre, este important ca și bărbații să arate cât de bine se poate, dar din păcate, nu este întotdeauna ușor să știi ce arată bine.

costum barbatesc - tendintele în moda

Mulți domni nu sunt conștienți de tehnicile existente simple și care, atunci când sunt puse în aplicare, vă asigură că veți arăta întotdeauna perfect. Vom discuta despre elementele de bază ale modei pentru bărbați și, odată ce ați înțeles aceste cerințe cheie, puteți trece la nivelul următor în ceea ce privește tendințele în fashion.

Atunci când cumpărați o pereche de pantaloni, asigurați-vă că atârnă pe talie și nu purtați o mărime prea mare sau prea mică, ci la aproximativ un centimetru mai jos de buric este, în general, înălțimea ideală. În cazul în care doriți să purtați pantaloni care se pot sufleca în partea de jos, aceștia nu vor mai scurți de 3 centimetri față de pantof.

pantaloni barbati

În mod ideal, ar trebui să purtați o astfel de vestimentație atunci când aceasta se încadrează în tendințele în modă, altfel tindeți să etalați un aer conservator. Tipul acesta de pantaloni este asociat cu o generație mai veche și deci nu sunt potriviți pentru bărbații moderni. Lungimea potrivită pentru o asemenea pereche de pantaloni este ca ei abia să atingă podeaua atunci când nu purtați încălțăminte, singura excepție de la regulă fiind blugii, dar numai pentru că ei tind să se micșoreze atunci când se spală.

Asigurați-vă că nu purtați cămăși cu mâneci supradimensionate, iar acestea ar trebui să ajungă doar la încheietura mâinii atunci când vă extindeți brațele pe toată lungimea lor, iar atunci când aveți un costum, mânecile cămășii nu ar trebui să iasă cu mai mult de un centimetru. Atunci când purtați o cravată, încheiați toți nasturii, iar la ținuta fără cravată descheiați doar primii doi nasturi.

pantofi barbati

De altfel, cămășile care au nasturi pe guler sunt casual și nu ar trebui să le purtați cu un costum. Pantofii sunt în mod clar foarte importanți pentru că protejează picioarele, dar mai mult decât atât, deoarece aceștia completează un anumit look. Fără o pereche de pantofi buni, chiar și cele mai la modă ținute pot suferi din acestă cauză.

Ține pasul cu tendințele în fashion și cumpărați pantofi care sunt moderni și în trend. Dacă nu sunteți sigur de tendințele în modă, întrebați un prieten care se pricepe, sau pur și simplu uitați-vă la pantofii altor bărbați. Niciodată nu renunțați la calitate, pentru că o pereche de pantofi buni ies în evidență dar la fel veți păți și cu niște pantofi ieftini.

Ar trebui să aveți în garderoba personală cel puțin trei perechi de pantofi care pot fi purtați la diferite evenimente. Pantofii de calitate merg cu multe ținute, atât formale cât și informale, însă o pereche de cizme este de asemenea esențială pentru sezonul rece care va veni peste câteva luni.

Sursa foto: aici, aici și aici