Tendintele anului in materie de culori pentru barbati

3169
Tendintele anului! Frigul şi-a făcut brusc apariţia. Nu putem face mare lucru în privința vremii, dar cu siguranță putem face în privința vestimentației, și mai ales a culorilor. Culorile care vor predomina anul acestea sunt maro închis, bej, bleumarin sau vişiniu. Costumele voastre vor arăta impecabil în aceste culori şi de ce nu, puteţi pune batistuţa de o culoare mai îndrăzneaţă.

Este adevărat că moda înseamnă ce vrei tu să porţi sau ce se prezintă la Fashion Week la Paris, dar culorile vii şi ţinutele cat mai colorate, nu stau bine pe oricine. Nu mai copiaţi, domnilor, simplitatea complicată este la modă !

Culorile de anul acesta, se vor purta din nou peste aproximativ 5-6 ani, deoarece moda se reîntoarce. Nu este neaparat nevoie să te îmbraci zilnic în aceste culori, ci la anumite evenimente. Scoate afară din garderobă culorile precum roşu, verde deschis sau alb, pentru o perioadă cel puțin, acestea nemaifiind la modă.

Tendinţele anului 2016
Tendinţele anului
Simplitatea a fost şi va fii mereu un accesoriu greu de obţinut. În combinaţie cu lucrurile complicate va ieşi un mare„BOOM !” , și îţi va oferi cu siguranţă toate privirile din jur, în sens pozitiv.

Tendintele anului – culori pentru barbati

Carourile se poartă şi anul acesta împreună cu clasicul mov închis, precum și cămăşile cu pătrăţele ce nu s-au demodat, încă.

Imprimeurile florale: no, no, no ! Renunţaţi la tricouri, bluze sau pantaloni cu imprimeuri florale. Un domn adevărat nu ar purta prea des această ţinută.

Costumele negre sau în două culori, devin din nou un must-have. Nimic nu este mai plăcut ochilor, decât să vezi un costum în două culori alese perfect, nu verde şi albastru, ci crem şi negru, sau bej şi albastru. Alegerea în materie de costume, pentru un eveniment important, ţine de cunoştinţe generale despre stilul bărbatului de astazi.

Catifeaua încă nu s-a demodat. Costumele din catifea au oferit şi încă oferă un surplus de stil, bărbatul ce poartă acest fel de costum fiind unul atipic, dar, la fel ca orice tip de ţinută, nu stă bine pe oricine.

Clubul Domnilor îţi stă la dispoziţie cu orice sfat pe care vrei să-l afli în materie de modă anul acesta. Be classy !

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.