Tartan, pentru cei mai îndrăzneți dintre voi

5527
Tartan

 

Ești o fire excentrică și îți place să atragi atenția asupra stilului tău vestimentar. Îți place să abordezi o imagine extravagantă , dar totuși fără să te dezici stilului . Dacă te regăsești în descrierea de mai sus este evident că ar trebui să încerci și articolele vestimentare cu imprimeu tartan.

Tartan
                                                                                                                                      Tartan

Chiar dacă este un domeniu de referință care poate ajunge ușor în sfera comicului , nu te îndoi de bunul tău gust și atracția pentru vestimentație . Uite aici câteva sfaturi care ar putea să îți fie de folos :

1. Sacoul tartan te va scoate din anonimat
Tartan
                                                  Sacou tartan

Dacă te-ai decis că e timpul să impresionezi, sacoul cu imprimeul tartan este răspunsul. Fă din el piesa de rezistență și nu vei regtreta. Încearcă să menți restul ținutei într-o sferă cât mai simplă pentru a nu cădea în ridicol și a fi considerat un clown. Cămașa albă este cea mai sigură metodă , însă poți încerca și o cămasă a cărei culoare se regăsește în imprimeul sacoului. De asemenea pantaloni trebuie să fie o culoare neutră pentru ca sacoul să devina elemntul principal.

2. Costumul tartan pentru cei mai îndrăzneți
tartan
                                                                    Costum tartan

Evenimentele se țin lanț , iar costumul negru alături de cămașa albă favorită trebuie să devina trecut pentru tine. Dacă reputația ta în rândul apropiaților este impecabilă în ceea ce privește vestimentația nu îi dezamăgi și devin-o chiar tu etalonul prietenilor purtând un costum cu imprimeu asemenea celui lui Eddie Redmayne (imaginea de deasupra textului). Iți va oferi un aer elegant și îți va crește încrederea de sine datorită originalității stilului. Poți să îl accesorizezi cu ceasul primit în dar de iubita ta ,fără să aplici butoni cămășii pentru a nu-ți crea o imagine încărcată. De asemena , ar trebui să ști legat de culoarea cravatei că aceasta trebuie să fie într-o singură nuanță și să se regăsescă în cadrul imprimeului pentru a nu te dezice liniei cromatice.

3. Cămașa cu carouri pentru un aer casual
tartan
                                                                                                       Cămașă tartan

Ai fost sunat în ultimul moment în legătură cu ieșirea la film , iar vestimentația îți dă bătăi de cap. Cămașa cu carouri este ideală pentru un astfel de eveniment. Combinată cu o pereche de jeans și o pereche de ghete îți va conferi un look casual și totodată salvator.

4. Dacă opțiunile de mai sus ți se par prea mult, avem ceva și pentru tine
tartan
                                                                                              Accesorii tartan

Imprimeul tartan nu este pentru toată lumea,iar dacă nu îți dorești să devină elementul vedetă al ținutei tale poți încerca alternative , precum cele regăsite în accesoriile prezentate în imaginea de mai sus. De asemenea, aici poți include cravata sau papionul, astfel acestea vor deveni doar detaliile care fac diferența.

Redactor: Adela C.

Sursă foto: aici ; aici ; aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.