Succesul este cea mai bună răzbunare !

1554
Persoanele din jurul tău îţi dau de înţeles că nu eşti capabil de nimic din ceea ce-ţi doreşti să faci, ce-ţi doreşti să devi, ce faci atunci ?

Mai întâi trebuie să ai un plan bine organizat cu ceea ce vrei face în continuare, care-ţi sunt următorii paşi, unde trebuie să ajungi şi mai ales cum vei face asta. Arată-le persoanelor apropiate şi cele mai puţin apropiate că se poate să ajungi ce îţi doreşti. Nu este vorba neaparat de succesul de a deveni milionar sau de a arăta ca şi Horia Brenciu la 60 de ani, este vorba despre succesul fiecărei persoane, care îl vede diferit.

Succesul
                                                                                                           Succesul

Succesul tău se regăseşte în a deveni de exemplu, antreprenor, nici o problemă ! Documentează-te cât mai mult, pierde-ţi nopţile citind despre această meserie şi organizează-ţi ideile. Demonstrează că se poate şi că eşti suficient de puternic şi de matur pentru a nu lua în seamă răutăţile din jur.

Ia criticile ca pe ceva constructiv, să te facă mai puternic, să-ţi doreşti să le arăţi că nu eşti cum spun ei. Totul depinde numai de tine şi de visurile tale.

Nu claca şi nu te îmbăta cu apă rece. Este bine să ai o minte sănătoasă şi să nu te extenuezi la lucruri mici, pentru că atunci când vor apărea lucruri cu adevărat importante, vei da greş. Nu îţi pune lucruri în minte pe care nu le poţi atinge, unul dintre lucrurile importante pe care trebuie să le ai în vedere este acela de a fi conştient de propriile forţe.

Succesul de fapt, ţine de a munci din greu, de a-ţi pierde nopţile gândindu-te la ce urmează să faci şi ce puncte ai de atins. Dacă ai nevoie de sprijin, trebuie să ştii unde să-l cauţi, greul vine încă de la început.

Răzbună-te pe toţi care nu te-au crezut capabil de nimic, prin a deveni ce vrei tu să devi, să faci ce vrei tu să faci, să ai succes mai mult decât şi-ar fi imaginat ei vreodată!

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.