Stilul urban in moda masculina

1898

Pe măsură ce bărbații au început să cumpere și să poarte tot mai mult stilul urban cu haine scumpe și pline de culoare, unii designeri poate au făcut greșeala să împingă moda un pic prea mult către un public nou și nealiniat în tendințele actuale. Unele dintre aceste creații vin cu desene sau modele scandaloase care sunt fără îndoială masculine, dar mulți cred că ei au împins limitele un pic prea departe.

stilul urban masculin 3

Este important să ne amintim că această tendință a venit de fapt înainte de a experimenta criza financiară un eveniment global care ne-a aruncat într-unul dintre cele mai dificile momente punct de vedere economic. Atunci un tricou ceva mai scump pur și simplu nu părea să fie la fel de atrăgător ca în perioada înfloritoare de mai devreme.

Din cauza mai multor factori atât interni cât și externi, și moda pentru bărbați pare să fi început ușor revenirea la un stil mai conservator în ultimii doi ani și cu economia recentă, la unul dintre nivelele cele mai de jos din ultimul deceniu, așa că este de înțeles că oamenii au găsit un scop mai înțelept și mai bun pentru banii lor.

stilul urban masculin 2

Vestea bună e că economia este în creștere și clienții au început deja să cumpere haine mai frumoase și accesorii accesorii pentru ca banii disponibili sunt din ce în ce mai mulți. În timp ce fiecare bărbat are în sine dorința de a ieși în evidență și să se simtă atractiv, multora nu le place să facă acest lucru într-un mod ostentativ și nu au tentația de a trage o grămadă de atenție asupra lor, mai ales prin modul în care se îmbracă.

Există un lucru care este sigur în momentul de față, și acesta este un stil mai conservator, comparativ cu decada trecută și un aspect mai elegant decât la începutul acestui mileniu, două elemente care caracterizează omul modern și urban. Stilul urban este mai mult decât o abordare profesionistă și conservatoare, dar asta nu înseamnă că este simplu și plictisitor.

stilul urban masculin 1

Bărbații au trecut de la tricourile colorate foarte ostentativ cu scopul de a atrage atenția la un aspect mai curat și încrezător care este cu siguranță vizibil, dar nu arată ca și cum sunteți permanent în încercarea de a menține o anumită imagine. Diferitele articole, cum ar fi încălțămintea pentru bărbați, se întorc la un aspect mai bărbătesc.

Deși nu este oficial încă, s-ar putea să fim aproape de punctul în care se poate renunța în cele din urmă la acei pantofi cu vârf ascuțit, care au fost destul de mult o replică a încălțămintei pentru doamne. Fără nicio îndoială, cererea pentru îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați elegante și atractive este în creștere.

Un lucru care este sigur este faptul că oamenii încep să se preocupe tot mai mult de aspectul și stilul lor. Cu atributele sale masculine, stilul urban și modern începe deja să preia controlul asupra pieței și acum se găsește pe rafturile din magazine înlocuind atât de popularele tricouri roz de acum câțiva ani.

Sursă foto: aici, aici și aici