Smochingul vă creează un look perfect la orice ocazie specială

1624

Haideți să înțelegem mai întâi ce este fracul sau smochingul:  este un costum semi-formal sau formale și, de obicei, vine în culoare neagră, croit cu revere și însoțit de un papion sau cravată neagră. Cămașa purtată la un astfel de costum smoching este, în general, de culoare albă și este o ținută pentru ocazii formale unde se impune un anumit tip de imagine care nu iese din tiparele evenimentelor speciale.

smochingul 3

Asortarea tuturor elementelor unui look elegant oferă un aspect uniform, rafinat și care este cel mai sigur mod pentru a impresiona la asemenea ocazii. Smochingul este potrivit pentru evenimentele legate de căsătorie și se poate spune că este cel mai bun costum de nuntă. Fracul este realizat din lână sau din poliester și există diferite feluri de ținute,  iar stilul smochingurilor depinde de momentul zilei în care ele ar putea fi purtate de către dumneavoastră, și nivelul de formalitate care se cere.

Reverele se încadrează și ele în câteva tipuri speciale de smochinguri, și, în funcție de felul ceremoniei, un anume stil ar putea fi pur și simplu mai potrivit decât altele. Smochingurile cu un singur rând de nasturi sunt de fapt ținute mai informale și casual, în timp ce cele cu rânduri duble de nasturi sunt rezervate pentru ocazii extrem de formale.

smochingul 2

Fracurile făcute pentru a fi purtate în timpul zilei sunt, în general, de culoare gri închis, și au adesea dungi pe părțile laterale. Fracurile negre nu trebuie să fie îmbrăcate în timpul zilei, deoarece acestea sunt considerate haine pentru evenimente oficiale de seară. Având în vedere că există o varietate uriașă de diferite tipuri de smochinguri pentru ocaziile de seară, ar putea fi o idee bună să vă gândiți și la consultarea unui specialist care să vă ajute cu adevărat la alegerea celei mai bune și sigure soluții.

În timp ce smochingurile sunt mai puțin populare în aceste zile decât era în urmă cu mulți ani, este necesar să se cunoască detalii despre diferitele genuri de frac și când ar trebui de fapt, să se poarte fiecare dintre aceste ținute vestimentare. Smochingurile sunt de numeroase tipuri și sunt concepute pentru ocazii speciale, și este important să fie îmbrăcate în mod corespunzător atunci când se poartă o ținută formală.

smochingul 1

Dacă sunteți foarte pasionat de mod și doriți să vă mențineți un stil individual distinctiv, atunci cea mai bună idee este de a opta pentru smochingul clasic închiriat. Aceste haine vă vor permite să aveți o imagine unică, dar fără a plăti un preț fabulos pentru ele. Dar, înainte de a lua o decizie cu privire la formalitatea evenimentului, trebuie să vă interesați dacă există un cod vestimentar stabilit pentru aceasta.

Dacă aveți de gând să mergeți la asemenea serate cu partenera dvs, atunci este necesar să vedeți dinainte ceea ce amândoi veți purta deoarece în astfel de împrejurări, culoarea ținutei dvs. ar trebui să meargă la fix cu rochia doamnei. Astfel veți evita orice discrepanță vestimentară care ar putea apărea din aceste cauze.

Sursa foto: aici, aici și aici