Si astfel s-a constituit un brand …

1070
Clubul Domnilor
Clubul Domnilor
Clubul domnilor este un club al adevaratilor domni. Ne referim atat la debutanti, cat si la cei care au deja aceasta calitate. Aici isi gasesc locul deopotriva tinerii care doresc sa se informeze, sa-si slefuiasaca stilul, sa-si desavarseasca personalitatea, cat si cei care au trecut de aceasta etapa. Cu siguranta acestia au cate ceva de povestit, cu siguranta sunt interesati de aspectul lor, de ceea ce se petrece in societate, si poate chiar ei au cate ceva de invatat de la mai tinerii lor colegi.
Clubul Domnilor
Clubul Domnilor
Un domn est un om de caracter dar si un barbat elegant, cu clasa si stil , care isi gestioneaza bine viata. Nu inteleg de ce discutiile pe tema financiara sunt considerate tabu sau sunt trecute cu vederea, cand educatia financiara ar trebui sa devina disciplina obligatorie in scoli si in viata . Nu arareori am vazut persoane cu un simt estetic dezvoltat, care citesc, se instruiesc permanent dar care nu-si pot permite sa-si achizitioneze ceea ce isi doresc.
Si, desi amprenta personalitatii lor va fi pusa si pe cea mai simpla si poate nitel cam desueta tinuta , si frustrarea isi va pune amprenta asupra personalitatii unora … Tot asa cum nu arareori am vazut barbati mai mult sau mau putin instruti,bine imbracati, dar complet lispsiti de caracter, cu o ascensiune sociala si implicit financiara fulminanta. Aceasta este o tema complexa si o las in seama sociologilor, a istoricilor, etc.
Cum un gentleman nu face compromisuri, el isi va alege o cariera care sa ii permita sa se dezvolte, se va informa exact, va incerca sa inteleaga lucrurile din societate fara a se lasa manipulat, va fi omul de care cei din jur au nevoie, va fi unul dintre pilonii societatatii . Un profesor de istorie, un cofetar de succes, un chirurg, un tamplar, sunt cateva exemple de domni care se pot descurca prin forte proprii, care nu au nevoie de compromisuri pentru a accede profesional si social.
Un domn este caracterizat de: onoare, demnitate, cavalerism, curaj, simt al masurii, simt estetic. Un domn are multiple cunostinte in diverse domenii,iar codul bunelor maniere ii este familiar. Un domn este o persoana pe care te poti baza . Cuvantul domn s-a constituit astfel intr-un nou brand, definit de confluenta noilor valori si intelesuri din zilele noastre.
Sursa foto: aici