Seriale online – Opțiune pentru timpul liber

1460
Seriale online

În cazul în care ai mult timp liber şi nu ştii ce să faci cu el, aceste seriale online pot un mod relativ gratuit de a te binedispune. Pe lângă faptul că există multe site-uri care oferă seriale gratuite spre vizionare , doar în schimbul vizionării unor reclame , este şi un mod inteligent de aţi petrece timpul liber neocupat!

În majoritatea cazurilor serialele sunt oferite cu subtitrare, cea ce le fac mai uşor de vizionat!

De asemenea un serial bun surprinde multe momente şi cazuri în care te poţi indentifica şi este posibil ca să găseşti soluţii la problemele pe care le ai.

În calitate de amator de seriale , următoarele rânduri o să cuprindă o suită de seriale pe care ţi le recomand spre vizionare.

  • American Horror Story
Seriale online
Seriale online

American Horror Story este un serial american scris şi regizat de către scriitorul Ryan Murphy . Fiecare sezon prezintă o altă poveste care mai decare mai ciudată şi mai interesantă . Ajuns la al 5-lea sezon , Ryan promite că următorul sezon programat în octombrie va fi mult mai sângeros şi mai dramatic. Din cast-ul producţiei fac parte Jessica Lange , Even Peters , Lady Gaga , Sarah Paulson , Angela Basset , Lily Rabe şi Emma Roberts.

  • Clanul Soprano
Seriale online
Seriale online

Creat şi produs de către David Chase , The Sopranos este un serial care relatează povestea unui clan mafiot , condus de un şef foarte carismatic . Cu James Gandolfini şi Edie Falco în rolol protagoniştilor , serialul nu putea fii decât un real succes. Chiar dacă în prezent nu se mai filmează , seria care cuprinde 86 de episoade ,  este o capodoperă a televiziunii americane fiind distins cu peste 20 de premii Emmy .

  • House Of Cards
Seriale online
Seriale online

Bazat pe romanul cu acelaşi nume , House of Cards este un serial dramatico – politic produs de Beau Willimon ! Este recunoscut la nivel internaţional din cauza controverselor şi teoriilor pe care le expune scriitorul . Kevin Spacey şi Robin Wright sunt protagoniştii serialului , pe parcursul acestuia fiind recompensaţi cu diferite nominalizări şi premi . Primul sezon primeşte critici excelente din partea revistelor de specialitate şi nu mai puţin de 9 nominalazari la premiile Prime Time Emmy Award. Serialul prezintă povestea lui Frank Underwood , un senator american democrat care face tot posibilul să avanseze în funcţii cât mai influenţe prin mijloace mai puţin ortodoxe.

  • Arrow
Seriale online
Seriale online

Aflat la primul sezon , serialul prezintă povestea personajului fictiv Green Arrow care luptă cu infractorii , singura armă din dotarea lui fiind un arc cu săgeţi. Întâmplările din serie se bazează în mare parte pe participanţii DC Comics , o revista de benzi desenate care a promovat serialul şi în mediul iubitorilor de cărţi . Greg Berlanti şi Marc Guggenheim sunt cei care au adus pe micile ecrane personajele din cartea mai sus menţionată , interpretate de către Stephan Amell şi Katie Cassidy . Serialul a fost primit bine de către telespectatori , ajungând la 73 din 100 puncte în revista Metacritic.

Sper că lista de mai sus v-a ajutat să găsiţi un serial pe placul vostru. Vizionare plăcută !

Redactor: Ciprian R.

Sursă foto: aici ; aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.