Seducția – Ghid pentru bărbați

2217
Seductie

Seducția ..

..astăzi o să abordăm această temă cu un grad de importanță foarte mare. Ca în toate domeniile, dacă nu avem o destinație concretă o să străbatem un drum lung, anevoios, cu siguranță foarte costisitor, dar fără rezultate pozitive. După o analiză complexă și o mulțime de mărturisiri, am constituit un ghid al seducției pentru bărbați. Tot ce trebuie să facem este să bifăm, unul câte unu, punctele descrise în continuare.

Seductie
Seductie
  • Punctul I – Bineînțeles că aici se situează bărbații care nu au nici o tangență cu seducția și cu regulile ei. Implicit, experiența este la nivelul 0 sau aproape. Nu se exclud întâlnirile cu persoane de sex feminin, dar cu siguranță succesul nu este la el acasă. Bărbații din această categorie nu înțeleg seducția sub nici o formă, nu au nici o idee cum se cucerește o femeie, dar mai ales, țin cont de toate sfaturile prietenilor din jur, fapt care este în totalitate eronat. Dacă te situezi în această categorie și vrei să îți depășești statutul de necunoscător, este imperativ necesar să fii sincer cu tine și să recunoști că ai multe de învățat și cel mai probabil și multe de schimbat.
  • Punctul II – Acesta este momentul în care începi să acorzi atenție materialelor de seducție, indiferent că sunt cărți tipărite, reviste sau publicații online. După parcurgerea acestor materiale începi ușor să realizezi că lumea este în mare parte diferită de ceea ce știai și că există soluții și pentru tine. Punct foarte important, fără de care nu se poate avansa sub nici o formă. Trebuie să existe noțiunile de bază în relaționarea cu persoanele de sex feminin. Pentru a trece la punctul următor trebuie să ne încurajăm și să lăsăm emoțiile la o parte. Nemaiținând cont de părerea celorlalți parcă și încrederea în noi este într-o ascensiune vizibilă.
  • Punctul III – De departe cel mai important. Este punctul în care începem să aplicăm toate informațiile absorbite, toate regulile reale despre seducție și abordare. Partea sensibilă a acestui punct este refuzul. Trebuie să acceptăm ideea că putem fi refuzați, că nu suntem chiar pe placul tuturor femeilor și așa mai departe. La fel ca în orice domeniu, trebuie acumulată puțină experiență înainte de rezultate mulțumitoare. Dacă doriți puteți aborda acest punct și matematic: cel puțin una din zece femei îți vor răspunde pozitiv! Așadar, tot ce trebuie să faceți este să încercați. Dacă înțelegeți și respectați această regulă, vă pot spune sincer că sunteți de neoprit!
  • Punctul IV – Efortul depus în ultimele trei puncte începe să dea roade. Ai început să cunoști tipe, să ai tot felul de întâlniri de la cafele la plimbări. cinema și așa mai departe. Însă ceva parcă totuși nu este bine: încă există emoții, și chiar destul de mari. Nu te lăsa decepționat sau nu intra în categoria celor care cred că seducția este numai pentru unii: complet greșit!
  • Punctul V – După ce ți-ai pus la punct micile probleme rămase sau măcar ți le-ai asumat, poți merge mai departe în drumul tău în devenirea unui seducător irezistibil. De vreme ce ai învățat să te exprimi corect, să asculți, când să cauți o persoană și în ce modalitate, ai cu siguranță o mulțime de tipe care așteaptă nerăbdătoare să te revadă.  Majoritatea când ajung la acest punct se folosesc de toate cunoștiințele pentru a agăța cât mai multe și tipe și implicit, de a se culca cu ele. Nu este nimic rău în asta! Însă pentru a bifa și ultimul punct este nevoie de experiență suficientă atât cu femei, cât și despre viață. Este singura soluție pentru a ne contura ca bărbat.
  • Punctul VI – Este punctul final, la care este indicat să aspirăm cu toții. Este momentul în care cantitatea nu mai înseamnă nimic, calitatea primând tot timpul în alegerile noastre. Ne-am dovedit în punctele trecute tot ce ne doream, ne-am îndeplinit o grămadă de fantezii și am cunoscut și avut tot felul de femei. Toate aceste întâmplări și trăiri au avut rostul lor, acum știind când o femeie este potrivită pentru a-ți fi alături tot restul vieții. După ce ai bifat și acest pas te poți declara un bărbat și un domn adevărat! Mult succes!

 

Sursă foto: aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.