Sacouri cu epoleți

1639
Paltoane cu epoleți

Poate de departe cea mai importantă piesă vestimentară bărbătească este sacoul. De ce? Pentru că este foarte ușor și rapid de abordat și aduce un foarte mare plus de valoare și eleganță. Pentru cei care nu au încercat încă această piesă în ținuta lor, le recomandăm foarte puternic să nu o treacă cu vederea. Din experiența personală, după ce încercăm o ținută bazată pe sacou, acesta din urmă va ajunge unul din articolele vedetă din garderobă. Pentru cei care folosesc frecvent acest articol avem o mică mare noutate: se poartă sacourile cu epoleți! Le putem utiliza în ținute smart casual sau doar casual. Ca și în alte categorii de haine, diferența o face mai tot timpul țesătura și imprimeul din care sunt realizate.

Sacouri cu epoleți
                                                                                                       Sacouri cu epoleți

Sacoul clasic – Informații utile

Acordați mărimii atenția necesară! Se merge pe regula bine cunoscută: nici prea larg, dar nici foarte strâmt. După ce alegem mărimea potrivită, trebuie să continuăm cu următorul detaliu important, și anume materialul din care este realizat sacoul. Ca și un sfat vă putem spune să evitați în totalitate sacourile realizate din materiale sintetice. Sacourile se găsesc cu un rând de nasturi și cu două rânduri. În funcție de culoarea aleasă sacoul poate prezenta o versatilitate sporită.

Sacoul cu epoleți – Reinventat

Cu toate piesele vestimentare importante se întâmplă cam aceleași lucruri de-a lungul timpului, și anume că suferă diverse procese de modernizare, uneori cu succes alteori nu. Referindu-ne strict la sacouri, ultimul trend se bazează pe influența militărească. Aceasta se resimte în zona umerilor sub aspectul unor epoleți. Sacoul cu epoleți se încadrează în categoria casual sau chiar smart casual. Datorită epoleților, aceste articole sunt dorite cel mai mult pe culoarea verde milităresc, dar nu numai.

Sacouri cu epoleți
                                                                             Sacouri cu epoleți

Cum ziceam și la începutul articolului, sacourile, chiar și acestea cu epoleți, rămân cea mai bună variantă când ne dorim să lăsăm o impresie plăcută sau chiar să ieșim în evidență. Un aspect pe care puțini dintre noi îl cunosc este faptul că aceși epoleți puși pe umerii sacourilor creează o iluzie de înălțime, fiind astfel un articol obligatoriu pentru persoanele mai mici de statură.

În cazul în care ne dorim epoleți, dar nu suntem purtători de sacouri, aflați că există de asemenea și paltoanele cu epoleți. Așadar, tot ce rămâne de făcut să alegeți modelul și culoare ce vi se potrivește! Baftă!
Paltoane cu epoleți
                                         Paltoane cu epoleți

 

Sursă foto: aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.