Sacou cu tricou – ținuta anului

4447

Sacourile şi tricourile clasice, sunt reprezentate de către bărbaţii moderni care aleg un stil mai casual cu o mică parte de eleganţă. Tricourile în general au o gamă largă de tipuri de pantaloni, teneşi sau pantofi la care pot fi asortate, dar nu în ultimul rând, sacourile.

Combinaţia sacou-tricou este una nouă, nu de mult apărută dar care face furori printre bărbaţi. În următorul articol veţi afla câteva ponturi despre ce contează atunci când alegem să accesorizăm tricoul cu sacoul.

Sacou
                                                                                   Sacou

În primul rând trebuie să ţinem cont de mărimile ambelor elemente. Nu unul mai scurt, unul mai lung, sau unul mai larg, unul mai strâmt, aceste două lucruri trebuie să fie în armonie, iar tricoul trebuie să fie scos din pantaloni. Marimea celor două trebuie să fie pentru tine, nu să pocnească dar nici să-ţi fie bune şi peste 3 ani.

În al doilea rând, gulerul tricoului nu trebuie să fie ridicat, este de prost gust, nu vă avantajează pe niciunul şi nu există nicio excepţie în care tricoul trebuie să aibă gulerul ridicat. Sacoul când este purtat cu tricou, trebuie închis doar la un nasture, nu la 2 sau mai bine deloc.

Sacoul se poartă cu tricouri simple, care nu au nici un fel de sigle, nici un fel de slogan sau citat, și bineînțeles, nici o firmă mare pe piept. Tricouri simple care au culori plăcute, care avantajează bărbaţii, precum alb, albastru închis, bleumarin, vişiniu sau negru.

Sacou
                                                                                 Sacou

Materialul tricourilor care pot fi purtate cu sacouri este bumbacul, materialul supraelastic sau poliesterul.

Accesorizează cele două componente cu o brăţară interesantă, nu din aur sau argint, ceva simplu şi interesant.

Adaugă şi o batistuţă, albă, neagră sau de culoarea tricoului. Jeanşii pe care-i porti trebuie să fie de o culoare diferită de cei clasici, de cei de culoare albastră, încearcă-i pe cei vişinii, bej sau negri.

Pantofii, pot fi eleganţi sau casual. Teneşii la fel ca şi jeanşii, ar fi indicat să aibă o culoare diferită față de restul ţinutei sau pot fi asortaţi cu una din componente.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.