Relaţiile de lungă durată au devenit un mit !

1419

Este adevărat că nu mai poţi impresiona o femeie decât cu bani, maşini chiar şi case sau apartamente dar greşeala ta este că nu găseşti altfel de femei, cele care nu se încadrează pe această listă.

Construirea unui viitor este cert că nu poate fii realizată decât cu un anumit capital de bani. Fii la rândul tău bărbatul ce poate fi impresionat cu lucruri cu adevărat importante care se regăsesc într-o femeie, repet- intr-o femeie ! Nicidecum o fetită a cărui vis este să se plimbe într-un BMW luxos ca să o invidieze prietenele ei de la şcoală.

Relaţiile de lungă durată au la bază următorul motto: Cucereşte şi apoi construieşte !

Relaţia depinde de comunicare, cunoaştere reciprocă şi limbajul trupului. Familia este unul dintre cele mai importante lucruri din vieţile noastre şi cu femeia ideală alături timpul îţi va părea prea scurt, nu-ţi va ajunge o viaţă să construieşti un imperiu, metaforic vorbind, alaturi de potrivita “ea”.

relatiile de lunga durata 2

Relațiile de lungă durată apar doar dacă îndeplinesc mai multe criterii:

  • Comunicarea, este un punct pe care puţini dintre noi ştiu să-l atingă. Acest lucru nu constă doar în „ ce gătesc mâine ?” sau „facturile cine le plăteşte ?”. Comunicarea verbală este cheia relaţiilor interumane. Cunoaşterea constă în comunicare, îndrăzneşte să-i pui acele întrebări jenante pentru că mai târziu vei afla ce o deranjează şi ce nu.
  • Limbajul trupului, comunicarea nonverbală pe care foarte puţini o descoperă şi cu atât mai mult să o folosească. Prin gesturi şi mimică vei observa intenţiile faţă de tine. Dă-i partenerei tale de înţeles că te atrage mai mult sutienul ei roşu decât cel alb, iar ea îl va purta prin casa cu siguranţă fără tricou.
  • Sexul, partea cea mai sensibilă din relaţie. Sexul şi înţelegerea în pat fac relaţia mai picantă. Îndrăzneşte în pat, scapă de inhibiţii şi fă-o să se simtă femeie. Compatibilitatea sexuală este un punct în relaţie care dacă nu se pliază, va fi doar de nevoie.

Caută o femeie cu care să poţi atinge cele trei puncte şi care te va face să-ţi doreşti să-ti petreci mai mult timp cu ea, să vrei să o descoperi mai mult şi mai mult, chiar si după trei ani, cât se presupune că durează dragostea.

Bărbatul caută o femeie demnă de un inel ! Celelalte merită inelul de la doza de suc. Dacă ştii să faci alegerea corectă în ceea ce priveşte caracterul unei femei o vei lăuda în faţa prietenilor tăi,dacă nu, le vor lăuda ei pe ale lor în faţa ta.

Fii cu un pas înainte, fii demn, fă-o şi pe ea să fie demnă de tine. Ascultă, fii înţelegător, înţelege nonverbalul şi dimineţile tale vor fi mai frumoase.

O relaţie se bazează pe comunicare, de unde poţi câştiga încrederea, limbajul trupului prin care înţelegi din priviri şi sexul care pune un strop de culoare pe lângă celelalte.

Be a man ! not a child ! Make her to feel special so, she can make you special !

 

Sursă foto: aici , aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.