Publicitate

Site-ul Clubul Domnilor administrat de catre redactie, va ofera posibilitatea de a va alege din lista de mai jos o forma de publicitate pe care o considerati cat mai potrivita pentru compania dumneavoastra. Daca ati luat decizia de a ne impartasi o reclama pe care sa o atasam pe site-ul nostru, ne puteti contacta la contact@clubuldomnilor.ro pentru a lua legatura cu unul dintre membrii echipei.


  1. Banner in cadrul fiecarui articol de pe site

Banner 728 px X 90 px = 200 lei/ luna

Aceasta forma de reclama este vizibila la deschiderea fiecarui articol insotit de catre un link ales de dumneavoastra.


2. Articol publicitar

Pretul porneste de la 290 lei/ luna

In functie de complexitatea articolului publicitar si cerintele clientului si perioada de timp in care articolul va fi clasat pe primele pagini ale site-ului.


Audienta site-ului nostru este vizibila pe fiecare articol in parte. ClubulDomnilor.ro are o audtienta de pana 1.000 de vizitatori/ articol si inregistreaza saptamanal peste 10.000 de vizitatori organici. Iti aducem la cunostinta faptul ca, ClubulDomnilor.ro nu publica stiri/reportaje de la ceremonii funerare, mondenitati sau diverse fake news-uri pentru a atrage intr-un anumit scop vizitatori pe site.

Pentru mai multe detalii in legatura cu pretul si reclama administrata, ne puteti contacta la contact@clubuldomnilor.ro sau completand formularul de contact din sectiunea de contacte.