Portofelul este nelipsit din buzunarul domnilor adevărați

917

Accesoriile de modă sunt o modalitate foarte bună de a adăuga personalitate hainelor dvs, fără a domina întreg lookul. Portofelul din piele este considerat un accesoriu simplu și funcțional, cu puține șanse de personalizare și, în timp ce mulți bărbați preferă un portofel simplu pentru aspectul său elegant și clasic, există, de asemenea, o cerere mare de portofele unice și la modă.

portofelul pentru barbati 1

Acest lucru este cu siguranță cazul unui domn mai tânăr, dar și pentru persoanele care apreciază individualitatea și atenția la detalii. Există mai multe portofele distincte și unice pe piață care oferă stil și versatilitate și cu diferite moduri în care acestea pot fi personalizate, de exemplu cu tratamente ale pielii, culori, modele și imprimare în relief, cu referire specială la mărcile de designer care le realizează.

Cele mai multe branduri din modă produc o gamă de portofele pentru bărbați, dar ele se concentrează pe cele care au un anumit element care le diferențiază de restul accesoriilor comerciale. Ele s-au dezvoltat rapid pe piața puternică de fashion și sunt cunoscute pentru desenele sau modelele moderne și îndrăznețe, destule fiind apreciate ca branduri urbane, iar portofelele lor pentru bărbați reflectă acest ideal cu un design inedit și care afișează maturitatea purtătorului.

portofelul pentru barbati 3

Mărcile renumite oferă o serie de produse de calitate prin accesoriile lor la modă, rămânând în același timp relevante pentru clientul urban. Designerii înțeleg că oamenii au nevoie de versatilitate când vine vorba de portofelul lor, precum și un sentiment că au un stil unic și de aceea, oferă o gamă foarte variată de portofele care satisfac o mare parte dintre aceste nevoi și gusturi.

În ofertele actuale, regăsim elemente moderne aplicate pe designul clasic, producătorii creând o abordare distinctivă pentru accesoriile lor din piele. Majoritatea portofelelor pentru bărbați sunt făcute din piele neagră sau maro, deoarece acesta este un material extrem de versatil și prezintă o imagine rafinată. Există mai multe culori alternative interesante, care variază de la tonuri naturale la nuanțe luminoase și vibrante.

portofelul pentru barbati 2

Numeroase branduri din industria fashion o serie de portofele în culori naturale și pământii, care includ tonul lor clasic de cafeniu, diferite nuanțe de gri deschis și un maro care imită suprafețele lemnoase. Acesta arată o imagine care combină idei din retro și casual, potrivite pentru ținutele informale dar si cele business. Multe branduri de designer, încorporează variate grade de culoare într-un portofel cu o nuanța deschisă care contrastează cu pielea maro sau neagră.

Cei mai îndrăzneți folosesc contraste de culoare foarte interesante, cum ar fi un turcoaz sau roșu aprins care completează cu succes maroul pieii. Acestea sunt concepte mult mai inedite, deși pentru producerea lor portofelul se trece prin diferite etape de colorare, cum ar fi în tonuri de roșu strălucitor, verde, albastru și galben. Deși accesoriile menționate mai sus nu pentru toată lumea, portofelele colorate sunt excelente pentru o ținută stradă și veți primi o mulțime de complimente din partea celorlalți. Multe portofele folosesc un strat de piele cu textură ceva mai aspră, dar există și alte abordări pentru însuflețirea suprafeței exterioare.

Sursa foto: aici, aici și aici