Ponturi de seducție

1582
Ponturi de seducție nu se regăsesc în cărţi, ziare sau reviste, trebuie doar să afli ce-şi doreşte o femeie şi să o faci să vrea mai mult. Doar fii bărbat !

Nu exagera cu mesajele, apelurile şi renunţă la întrebări. Nu întreba „vrei să luăm cina diseară ?” , acţionează în aşa fel încât să-şi ia liber pentru că-şi doreşte să o inviţi. Propoziţia corectă e „vin să te iau la 7”.

În cazul în care ai deja o iubită sau o soţie, nu renunţa să o recucereşti, florile şi ciocolata să fie la ordinea săptămânii, nu lăsa monotonia să intervină între voi.

Pe lângă toate aceste atenţii, fii atent şi la tine, la îmbrăcăminte şi la igiena personală, nu neglija aceste lucruri doar pentru că v-aţi obişnuit unul cu celălalt şi sfătuieşte-o şi pe ea să facă la fel.

Ponturi de seducție
                                                                                  Ponturi de seducție
Atenţie la ochii femeii pe care vrei să o seduci, s-ar putea să fie invers, în general femeile se folosesc de ochi, de priviri ţintite asupra ta dar nu exagerate. Limbajul trupului vine în avantajul lor, aşa că încearcă să citeşti fără să auzi nimic, doar dintr-o privire.

Ai încredere în tine şi nu fi gelos de la prima întâlnire, chiar dacă tu îţi imaginezi deja o viaţă frumoasă cu ea, nu încerca să iei ceva ce nu îţi aparţine încă. Femeile urăsc lucrul acesta.

Fii tu însuţi ! Fii bărbatul de care are nevoie o femeie, interesează-te ce o impresionează cu adevărat şi nu îţi arăta situaţia financiară, chiar dacă acest lucru este cheia seducţiei în zilele noastre , găseşte femeia pe care o poţi impresiona fără să ştie prea multe despre tine.

Învaţă să fii subtil, cât mai subtil, să o cunoşti înainte de a avea o relaţie, să-i cunoşti intenţiile, iar mai apoi să vrei să o cucereşti mai mult.

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.