În februarie, pe data de 21, Andra le-a făcut fanilor săi cel mai frumos cadou în luna iubirii și a lansat o nouă melodie de dragoste în limba română, piesa „Supereroi“. Aceasta le este dedicată în special celor care au găsit resurse neașteptate în suflet ca să lupte pentru iubire, pentru cei care au iertat și care au găsit mereu puterea de a mai da o nouă șansă relației lor.

Videoclipul piesei „Supereroi“, regizat de Roman Burlaca și filmat într-un decor spectaculos, în Palatul Ghica Victoria, din București, a prins foarte bine la public. Acesta are aproape 12.000.000 milioane de vizualizări pe platforma YouTube, e pe primul loc în trending YouTube și a fost în topul clasamentului iTunes România. Cu o asemenea performanță, se poate spune că artista a început anul în forță. De asemenea, „Supereroi“ este unul dintre cele mai apreciate și share-uite clipuri în mediul online la nicio săptămână de la lansare.

Prin urmare, Andra a stabilit un record mondial in iTunes cu piesa „Supereroi”, fiind ascultata de mii de oameni, chiar si peste hotare.

Piesa „Supereroi“ a devenit virală în Social Media

Cel mai recent single al Andrei, „Supereroi“ este deja difuzat de cele mai populare posturi de radio locale. În cadrul concertului susținut la Cluj, publicul știa deja versurile noii piese, deși fusese lansată doar cu o zi înainte, și îndrăgostiții au profitat de moment ca să danseze pe această melodie dedicată lor. De asemenea, Andra a primit nenumărate video-uri în Social Media cu trupe care fac cover-uri după „Supereroi“ și o entuziasmează vestea că melodia a depășit deja granițele țării, având succes și în străinătate.

„Sunt foarte bucuroasă că fanii mei se regăsesc în noul meu single și că am primit foarte multe mesaje de apreciere atât în Social Media, cât și pe YouTube. Piesa „Supereroi” este una specială pentru mine, deoarece vorbește despre puterea dragostei, despre provocări în cuplu, despre cum toți putem să devenim #Supereroi atunci când reușim să trecem peste clipele dificile în doi și să facem totul în numele iubirii“, a mărturisit Andra.

După cum ne-a obișnuit deja, Andra nu lasă nimic la voia întâmplării și lansează hit după hit. În noul ei clip, a cărui lansare a avut pe data de 21 februarie, solista apare alături de tânărul actor Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, cunoscut drept „Toto“. În plus, vedeta a adoptat un nou look, inspirat de frumusețea italiană, care pune accent pe senzualitate, mister, eleganță.

Daca nu ai ascultat încă piesa Andrei, o poți face accesând acest link: https://www.youtube.com/watch?v=4OH3JZyLVJE.

Foto: AndraOnline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.