Parfumul perfect – Cum îl alegem

1763

În această perioada este destul de greu să îţi alegi parfumul perfect care să te reprezinte ca bărbat.Prea multe combinaţii nereuşite şi esenţe combinate fără niciun sens.De multe ori nu există un criteriu definit în alegerea unui parfum care să exprime masculinitatea şi eleganța unui bărbat. Un parfum care miroase bine , nu este neapărat un parfum cu specific bărbătesc! Există anumite criterii de care trebuie să se ţină cont atunci când alegi un parfum care să te reprezinte ca persoană.

În primul rând tăria parfumului trebuie să fie un criteriu departajator! Un parfum tare spune despre el că a fost conceput din esenţe brute, nediluate care şi-au păstrat tăria în urma procesului de fabricaţie.

În al doilea rând esenţele trebuie alese în aşa fel încât să fie în concordanţă cu stilul , vârstă şi activitatea bărbatului care îl poartă .
Dacă eşti o fire activă şi energică , ţi s-ar potrivi un parfum cu note acide şi lemnoase(santal , vetiver , cedru ).Citricele şi anumite tipuri de plante lemnoase ar trebui să îţi descrie personalitatea în detaliu. De exemplu Kenzo ar fii o alegere inspirată în cazul tău!

xxx
Parfumul perfect

Dace eşti un romantic melancolic, esenţele florare ar trebui să îţi completeze stilul. Aici vorbim de trandafir , iris ,iasomie şi liliac! Aceste plante , pe lângă mirosul lor uşor dulceag au şi proprietăţi afrodisiace , care te pot ajuta în anumite cazuri. Un exemplu de parfum care să te reprezinte este Harq Abar Nibr din zona orientală. În cazul în care vrei să îţi scoţi în evidenţă masculinitatea pe care ţi-a dat-o natura , trebuie să îţi alegi un parfum care să aibă în compoziţie esenţe lemnoase , uşor înţepătoare! În această categorie intra aromele de origine animală (moscul) dar şi cele de origine vegetală (pînul) care inspiră un aer superior celorlalţi masculi.

Mosculul prin originea sa este un hormon produs de glandele sexuale ale cerbilor . De asemenea este un bun fixator al parfumului pe piele , fiind prezent în compoziţia majorităţi parfumurilor de lux. Pentru masculul din tine , o alegere cu care nu ai da greş este Senenth Man de la YSL care pe lângă extractul de mosc din compoziţie , posedă şi un caracter lemnos cea ce îl face absolut irezistibil în faţă reprezentantelor sexului frumos.
Excepţie face de la regulă următoarea situaţie. Poate o anumită aromă vă aduce aminte de fosta iubită ! Aici intervine istoricul sentimental. Aromele care aduc aminte de trecut nu trebuie să intervină în cadrul alegerii parfumului în prezent.

Din ultimele studii multiple , reiese faptul că parfumul pe care îl folosim acţionează asupra subconştientului persoanelor cu care intrăm în contact. Acesta analizează parfumul şi cataloghează persoană după mirosul pe care îl emană. Acest lucru spune despre noi faptul că , fără să realizăm, analizăm persoanele încă dinainte de a intra în contact cu ele fie verbal sau vizual. De aceea este indicat să alegem cu grijă parfumuri pe care le folosim , să nu dăm altă impresie despre caracterul nostru , înainte să îl prezentăm interlocutorului. Sperăm că v-am fost de folos cu acest articol și o să reușiți să alegeți parfumul perfect!

Sursă foto: aici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.