Pantaloni Chinos – Din nou la moda

6807
Pantaloni Chinos

Pantaloni Chinos – in sfarsit avem trendul anului. Au rădăcini din secolul XIX de la uniformele militare britanice și franceze, sunt realizați dintr-un material de bumbac durabil și comfortabil. În prezent, pantalonii Chinos au fost aduși mai aproape de noi de către designeri prin tăieturi precise, croielile slim și nu în ultimul rând, versatilitate la un nivel ridicat.

Pantaloni Chinos
Pantaloni Chinos

Sezonul cald mai are doar puțin și va apărea, îți recomandăm să nu uiți că în locul jeanșilor clasici pe care orice tanar din ziua de azi îi poartă foarte, foarte strânși pe corp, să alegi această alternativă smart și confortabilă.

Pantaloni Chinos – Din nou la moda

Go and buy socks ! Cumpără-ți niște șosete invizibile și rulează-ți pantalonii pentru un look spectaculos. Asortează toate elementele la o cămașă lejeră albă din bumbac, simplă și ești gata pentru orice, aventurile urbane te așteaptă. Dacă seara este mai răcoroasă poți purta un sacou de in.

Pantaloni Chinos
Pantaloni Chinos
  • Când vine vorba de pantofi, alege niște pantofi de tip loafer din piele de căprioară sau boat shoes.
  • Cravata, optează pentru o cravată care poate aduce ținutei tale culoare și îndrăzneală. Cravata este absolut necesară doar dacă mergi la birou.
  • Și pro și contra, o curea din piele va fi întotdeauna fruntașă, dar nu e neaparat.. uneori ești mai îndrăzneț dacă vei uita de curea.

Știm că un factor foarte des întâlnit ce influențează vestimentația este comoditatea, dar puteți face un mic efort pentru a încerca acești pantaloni chinos, cu siguranță nu o să regretați și o să devină un punct de rezistență al garderobei de vară!

Pantaloni Chinos
Pantaloni Chinos

Indiferent de ce alegi, la fel ca si în cazul celorlalte articole vestimentare, atunci când achiziționezi o pereche de chinos, nu trebuie să uiți de calitatea materialelor și croiul care trebuie neaparat să te avantajeze. Alege ce îți face plăcere să porți, nu doar pentru faptul că este la modă, ci pentru că cel mai important lucru este să simți bine! Citește în continuare Clubul Domnilor pentru a afla toate noutățile vestimentare!

Sursă foto: aici; aici; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.