Paltoane pentru bărbați – Cum le alegem și cum le purtăm

0
2802
Paltoane bărbați

Paltoane pentru bărbați – cele mai elegante şi cele mai costisitoare piese din garderoba unui bărbat. Cum şi unde le purtăm ?

Paltoane bărbați
                                                                                                           Paltoane bărbați

Paltoanele sunt elemente vestimentare specifice sezonului rece, iar acum că acest sezon este în derulare, iată cum şi unde trebuie purtat paltonul.

Eleganţa pe care o impune această piesă, nu permite să fie purtat oriunde, ci doar la evenimente formale şi la servici. Prin acest fapt, paltonul trebuie purtat la costum sau pantaloni moderni, de obicei negri sau culori cât mai închise. Culoarea paltonului nu a trecut niciodată de graniţele sobrietăţii, iar din acest lucru reiese că paltoanele sunt de culori închise precum negru, gri închis sau maro închis.

În funcţie de preferinţe şi vârste, paltoanele variază între cele simple, fără niciun model şi cele cu imprimeuri sau elemente decorative.

Pe lângă aspectul paltonului, mai trebuie aruncată o privire şi la texturile şi materialele restul elementelor  vestimentare. Materialele fine şi subţiri nu se potrivesc niciodată cu cele foarte groase.

Paltoane bărbați
                                                                                Paltoane bărbați

Când alegi să mergi la o întălnire de afaceri, un interviu pentru un job sau chiar la o întâlnire personală, optează pentru paltoanele negre. Negrul rămâne negru ! Cea mai elegantă culoare şi cea mai de succes, îţi va aduce o primă impresie foarte bună. Nu mulţi bărbaţi aleg negrul pentru că spun ei „e demodat, nu tot negru peste tot” , aceştia fac o mare greşeală. Din cauză că nu aleg negrul, este din ce în ce mai puţin purtat, iar când vei alege culoarea paltonului tău să fie neagră, vei scoate în evidenţă fermitatea şi calităţile unui adevărat gentleman.

Paltoanele arată excelent în combinaţie cu mănuşi de piele sau nu şi cu eşarfa potrivită. În cazul în care alegi un palton de culoare gri închis, poartă mănuşi şi eşarfă de culoarea maro.

Nu cumpăra un palton foarte larg şi lung, asigură-te că aceste două măsuri să fie luate după forma corpului tău. Paltoanele variază de la lungimi deasupra de genunghi, pana la jumătatea gambei.

Dacă prima ta impresie vrei să fie una excelentă, adaugă şi o pălărie călduroasă dar la modă!

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here