Organizați-vă garderoba personală în mod eficient

1326
Garderoba personală
Garderoba personală

Când vine vorba de cumpărături pentru garderoba personală în mod rațional și apoi aranjarea lor în dulapuri, noi bărbații avem o mare problemă de organizare. Putem cumpăra absolut orice ne place și apoi nu avem niciun loc în care să le păstrăm și, prin urmare, hainele devin obiectul unei simple achiziții așa că uităm despre asta.

Acest lucru duce la un haos total în dulapuri, fără a putea să alegem ceea ce ne place în mod corespunzător. Este foarte important să se păstreze garderoba personală într-un mod organizat. Acest lucru se întâmplă dacă vom avea o imagine completă a tuturor lucrurile noastre din dulap și vom economisi spațiu și bani pe care îi cheltuim pentru a cumpăra aceleași lucruri, deci iată câteva idei în acest sens.

Garderoba personală
Garderoba personală

Este extrem de important sa știți ce stil vă prinde cel mai bine, spre exemplu vă alegeți hainele cele mai extravagante sau purtați o mulțime de bijuterii? Sau sunteți o persoană destul de sobră căreia îi place să se îmbrace impecabil de sus până jos și merge cu o ținută perfectă în culori neutre în locul celor îndrăznețe? Achiziționarea vestimentației de mai târziu depinde de a ști ce vă place și ce să faceți de dragul dvs. și nu al moda.

Dacă știți ce stil de viață duceți, atunci devine mai ușor să știți ce haine aveți de gând să purtați și trebuie să cumpărați. Noi știm că dacă este ceva ce trebuie să facem atunci cea mai mare parte a săptămânii avem nevoie de ținute formale de muncă, apoi pentru week-enduri se impun hainele casual și de petrecere, care se pot purta în localuri de lux sau puncte de distracție obișnuite.

Acest lucru înseamnă că este nevoie de câteva perechi de tricouri, cămăși, ținute formale, blugi, îmbrăcăminte casual și câteva piese vestimentare de lux. Un dulap este de fapt un loc unde ați pus laolaltă hainele pe care trebuie apoi să le aranjați în mod corespunzător. Știți că ținutele formale pot avea o secțiune, apoi vestimentația casual, hainele de petrecere și chiar pijamalele.

Deci, dacă doriți o ținută lejeră dintr-o combinație de blugi, tricou și adidași, este mai ușor să se găsească toate hainele în acest caz. Chiar și cu încălțămintea, aveți posibilitatea să o organizați în același mod. Când terminați de sortat garderoba personală, puteți avea mai multe ținute dintre care să alegeți cu o mulțime de haine care credeți că se combină și se potrivesc.

Puteți face acest lucru și cu accesoriile din dulap, iar așezarea lor într-un singur loc va permite o asortare corectă ca și cu costumele pe care le purtați astfel că, atunci când veți cumpăra cravate sau ceasuri veți avea o idee corectă a ceea ce trebuie să achiziționați.

După ce planificați toate acestea, mergeți mai departe cu organizarea din dulap și treceți garderoba printr-un proces de care avea multă nevoie. Sortați lucrurile în câteva categorii, cum ar fi nou, purtate de ceva timp și  de aruncat la gunoi. Să nu vă fie frică să faceți acest lucru, deoarece până când nu creați spațiu suplimentar în dulap, nu veți putea să vă bucurați de alte haine noi în garderoba personală.

 Sursa foto: aici