O pălărie pentru fiecare bărbat la modă

1666

O pălărie este o bună dovadă că moda transcende vârsta și diferitele idei care apar pe parcurs în lumea modei. Este ceva obișnuit ca bărbații să ia în considerare un articol vestimentar care acoperă capul, mai ales dacă au și diferite haine care se potrivesc cu pălăria și dacă aceasta stă confortabil pe capetele lor.

palarie barbateasca 3

Din păcate, foarte puțini dintre acești domni analizează cu atenție dacă au fața potrivită pentru a purta un anumit tip de pălărie. De exemplu, un om care are o față pătrată ar trebui să se orienteze ceva mai mult spre o pălărie care adaugă o curbură trăsăturilor sale, în timp ce marginile ar trebui să-i facă fața să pară mai puțin pătrățoasă.

O pălărie cu un contur plin și rotunjit de înălțime medie, puțin înclinată în lateral sau cu o formă forma conică aproape inexistentă ar trebui să creeze iluzia unei fețe ceva mai subțiri. O față rotundă poate fi echilibrată perfect cu o pălărie cu o lățime medie a marginilor, dar și de înălțime medie a vârfului acesteia. Acest lucru ajută să se confere o iluzie de înălțime care este adăugată unei fețe rotunde și care o face să pară ceva mai alungită.

palarie barbateasca 2

O bordură a pălăriei care este acoperită cu niște culori contrastante poate adăuga senzația de înălțime întregului aspect. Cu toate acestea, purtătorul ar trebui să evite înclinarea pălăriei prea mult, deoarece acest lucru este posibil să scurteze linia feței chiar mai mult. O pălărie care ajută la diminuarea impresiei de fragilitate a unei fețe lungi și subțiri este un element de ajutor pentru mulți bărbați.

Pălăriile care au o înălțime mai mică și marginile de lățime medie spre mare pot ajuta la compensarea aspectului unei fețe lungi. Pe de altă parte, ar trebui să fie evitate pălăriile cu coroane prea mari, rotunde sau pătrat. O pălărie cu o conicitate medie și o panglică lată de culoare contrastantă este o idee bună. Pălăria poate fi înclinată înapoi și ușor într-o parte, ajutând la completarea lookului domnilor care au acest tip de fizionomie.

palarie barbateasca 1

Bărbații care au o frunte extrem de proeminentă au nevoie de pălării care pot echilibra jumătatea de jos și de sus a feței lor. O fizionomie ceva mai accentuată în partea de sus este de multe ori mai largă în jumătatea superioară și îngustă la linia bărbiei. Cu toate că nu este nimic în neregulă cu bărbații care au o astfel de frunte proeminentă, o pălărie de o înălțime medie sau chiar scurtă și cu marginea rotunjită în părțile laterale și în spate este de multe ori indicată.

Ea poate ajuta la atenuarea impresiei pe care jumătatea superioara a feței o creează și pentru a o reduce la o dimensiune mai echilibrată. Domnii care au o astfel de conformație trebui să evite pălăriile care au o coroană foarte mare și care pot mări impresia de cap mare. O formă medie spre subțire și o înclinare ușoară spre spate este recomandată de specialiștii în modă.

Sursă foto: aici, aici și aici