O iesire …tematica

0
1111
Tinuta de cazinou
Tinuta de cazinou

CAZINOUL

Tinuta de cazinou
Tinuta de cazinou

Ati fost vreaodata la cazinou ? Da, acel local public prevazut cu restaurant, sala de dans, sala de spectacole si, evident, sala de jocuri de noroc. A! stiti doar cazinoul din centru care are doar sala de jocuri de noroc  si unde vedeti arareori pe cineva intrand ?

E adevarat, parfumul cazinourilor din Constanta sau Sinaia, e doar o amintire, la Las Vegas nu v-ati propus sa mergeti, la Monte Carlo …poate anul viitor .

Presupunem asadar  ca ati  primit  o invitatie la cazinou si  ca va  surade ideea de a va relaxa intr-un astfel de mod. Fie ca sunteti in vacanta sau doar in weekend,  o seara la cazinou este un mod placut de a –ti petrece timpul liber si, de ce nu…de a-ti etala talentul,  de a- ti incerca norocul intr-una din salile de joc. Cum ati raspuns afirmativ la aceasta invitatie, va ramane sa va alegeti tinuta.

In postura aceasta- de jucator de cazinou, fie ea si ocazionala, trebuie sa stiti regulile jocului, si evident sa aveti in vedere faptul ca veti merge acolo sa va simtiti bine, sa incercati sau sa repetati o experienta placuta.

Asadar, revenind la tinuta : aceasta trebuie sa fie intotdeauana decenta.

Daca este specificata tinuta obligatorie pentru acest eveniment sau daca dumneavoastar insiva va doriti acest lucru, este de preferat fie un smoching ( papion, camasa alba ) fie un costum cambrat/black tie ( gen James Bond ).

Daca insa acest lucru nu est specificat, puteti merge la cazinou intr-o tinuta casual, relaxata ,simpla si ingrijita,

Regulile de bun simt, un aer degajat, atitudinea, stilul si tinuta, vor concura la  reusita unei seri deosebite .

Ce jucam ?

Ruleta ? Start si….les jeux sont faits ! Indiferent daca veti castiga sau pierde, pastrati-va stapanirea de sine, purtati-va decent, ramaneti un domn !

Sursa foto: aici