Negru – o culoare prețioasă

1904
Negrul

Cu toate că negrul este definit ca fiind o nuanță reprezentativă pentru confuzie,durere,nehotărâre fiind însoțită de vibrații negative , în lumea modei această concepție dispare și cu toate că negrul este considerat o  non-culoare el devine un etalon în cromatica vestimentației masculine.

Negrul
Negru

Fiecare domn deține în șifonierul său costumul negru  pe care cu siguranță l-a îmbrăcat la nenumărate evenimente în combinație cu o cămasă albă, considerând că astfel nu are cum să dea greș, dat fiind că este un outfit care nu va muri niciodată,într-un cuvânt,un clasic. Dar un clasic poate devei și alături de cămașa neagră,fără ca evenimentul la care participați să fie o înmormântare. Puteți să vă însuflețiți ținuta cu un ceas prețios și o pereche de butoni care să nu treacă neobservați.

Negrul
Negru

Dacă credeți că nu este reprezentativ pentru dumneavoastră să alegeți un outfit complet negru mai există și alte opțiuni. Tot ce e de făcut este să păstrați cămașa , dar să schimbați costumul cu unul al cărui culoare vă avantajează mai mult . Nu este deloc greșit, mai ales că negrul poate fi jonglat în multe feluri alături de multe combinații , iar ideea de a-l transforma în elemental vedetă al ținutei este una inspirată,însă nu uitați să vă accesorizați, fiindcă astfel veți reuși să puneți în lumină ținuta căpătând un aspect prețios

Negrul
Negru

Christian Dior spunea cândva că „Poți purta negru oricând. Îl poți purta la orice vârstă. Îl poți purta aproape la orice ocazie”. O afiramție cu care sunt de acord. Christian Dior scoate în evidență faptul că negrul este pentru toată lumea , iar dacă avem această șansă de ce să nu profităm de ea? Cu siguranță dacă  Pierre-Auguste Renoir l-ar fi întalnit mai curând pe Dior nu i-ar fi luat 40 de ani să descopere că  „negrul e regele tuturor culorilor”.

Redactor: Adela C.

Sursă foto: aici ; aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.