Moda masculină e permanent plină de surprize

992

Moda masculină poate fi uneori imprevizibilă și, în ultimii ani, am văzut tendințe surprinzătoare împrumutate din moda pentru femei. Aceasta doar subliniază faptul că subiectivitatea din domeniul fashion își pune amprenta pe ceea ce purtăm și nu ne mai ghidăm doar după ideile tradiționaliste și convenționale care erau la putere acum câteva decenii.

bluza trasparenta

Una dintre tendințele cele mai surprinzătoare din moda masculină este împrumutarea unor elemente feminine și acest lucru poate fi observat în utilizarea de dantelă și alte materiale fine în colecțiile din anii recenți. Acesta este motivul pentru care vedem tricouri transparente și alte articole de îmbrăcăminte lejere care încep să apară pe podiumurile de modă pentru bărbați.

Bluzele transparente pot arăta extraordinar pe corpul unor doamne deoarece le pun în valoare formele, dar acest lucru poate părea ciudat pentru cei mai mulți bărbați care se gândesc la o astfel de vestimentație. Dar, purtate în mod corect și pe un fizic care să permită o asemenea ținută, acest tip de bluze va arăta foarte bine chiar și pe bărbați.

Aceste piese de vestimentație sunt foarte bune pentru sezonul de vară sau pentru o vacanță petrecută în locuri tropicale. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a vă scoate în evidență mușchii bronzate și alte atuuri fizice despre care credeți că vor folosi în jocul seducției. În cazul în care sunteți un tip ceva mai conservator sau nu prea aveți îndrăzneala de a purta așa ceva, aveți posibilitatea să ascundeți bluza sub alte articole de îmbrăcăminte și care vă vor da un aspect deosebit mai ales cu hainele din aceleași tonuri de culoare.

moda masculina modele florale

Aceste ținute sunt extrem de versatile și vă vor oferi o mulțime de opțiuni vestimentare. Imprimeurile florale sunt, de asemenea, tot mai frecvente în îmbrăcămintea pentru bărbați în ultimii ani. Puteți vedea tot mai multe cămăși și pantaloni scurți cu modele florale și aceste piese de îmbrăcăminte sunt destul de acceptate în societate.

Ele arată foarte bine pe cei mai mulți domni și chiar dacă imprimeurile florale sunt tot un element feminin la moda pentru bărbați, pot face într-adevăr un domn să arate mai abordabil și interesant. O altă tendință este reprezentată de tricourile decoltate pentru bărbați. Arta este într-adevăr ciudată și observăm amestecuri de idei și creativitate ca parte a industriei de modă masculină în acest an.

tricou in v

Decolteurile pot arăta foarte bine pe corpul unei femei, dar bărbații nu ar putea fi total de acord cu purtarea unui astfel de tricou. Din fericire, aceste haine pentru bărbați sunt tricouri largi însă care sunt un pic mai scurte decât tricourile obișnuite. Acest stil de îmbrăcăminte este foarte indicat pentru cei cu o talie mică și un abdomen lucrat la sală care se poate ghici prin tricou.

Moda poate fi surprinzătoare și poate face ceva ciudat și aparent anormal să fie foarte distractiv și creativ. Bărbații se simt întotdeauna în siguranță cu obiceiurile lor în ceea ce privește moda, dar aceste tendințe în fashion ar putea schimba unele concepții din mintea lor.

Sursă foto: aici, aici și aici