Moda barbati in 2020 – Sfaturi practice

1569

Pentru moda anului 2020 o ținută casual pentru bărbați constă în cea mai mare parte a timpului intr-o pereche de pantaloni în culori închise sau o pereche de blugi completată de un tricou cu sau fără guler. Odată cu schimbarea stilurilor și hainelor pentru bărbați, designerii au adus noi idei în lumea modei, iar aceiași pantaloni vechi și blugi au acum un aspect cu totul diferit.

Ei sunt realizați din diferite țesături și forme, spre exemplu putem găsi pantaloni super skinny, modele evazate, blugi cu talie joasă, pantaloni cutați fără cusături, blugi prespălați sau cu tăieturi etc. și toate aceste au ieșit pe piață datorită inovațiilor designerilor. Astăzi, în moda pentru bărbați, aspectul casual este unul mereu în trend. O pereche de blugi purtați cu un tricou roșu, verde sau cu o cămașă cu mânecă scurtă arată foarte bine pentru o zi petrecută cu prietenii și colegii.

Moda anului 2018

Dacă este o ocazie ceva mai elegantă, este suficient să aveți o cămașă de culoare albă peste care puteți să purtați un sacou lejer și sunteți gata să vă faceți apariția cu stil. Completați-vă lookul cu o pereche de pantofi maro sau negri și blugi pentru a scoate în evidență încălțămintea dvs., iar acesta este ținuta perfectă pentru cele mai multe petreceri la care veți participa.

Moda anului 2020

Blugii denim vor rămâne întotdeauna la modă indiferent ce tendințe vor apărea în timp, iar dacă vă aflați printre cei care preferă astfel de haine atunci lookul bazat pe piesele de vestimentație realizate din denim este cu siguranță ceea ce vă doriți. Optați pentru o pereche de blugi asortată cu un tricou casual de culoare deschisă, sau dacă vreți o îmbrăcăminte în totalitate din denim puteți, de asemenea, să etalați acest look în aproape orice împrejurare.

tinuta vara

În zilele mai răcoroase merge și o eșarfă subțire pentru a vă da un aspect mai relaxat și fiți sigur că pantalonii din denim cu un tricou casual se potrivesc pe orice persoană. Look-ul în acest sezon în moda pentru bărbați se bazează pe o imagine sportivă, fiind un aspect casual cu destul de puțin detalii. Pe lângă o pereche de blugi, tricou și sacou, puteți adăuga un mic accesoriu care să ofere un contrast întregii ținute.

Pentru a obține un aspect elegant care să vă diferențieze printre celelalte persoane, aruncați o privire peste numeroasele siteuri de profil care comercializează haine. Ele au o mare colecție de jachete, paltoane și sacouri pentru sezonul rece care va veni, putând alege hainele care credeți că se potrivesc nevoilor și gusturilor dvs. în ceea ce privește vestimentația.

tinuta de lucru

Un look masculin dar și rafinat este cheia pentru a avea succes, iar această regulă se aplică și pantofilor ori cizmelor. Dacă vă puteți permite și niște mici extravaganțe vestimentare, încercați șosete de culoare deschisă și de lungimea gleznei, dar care să se potrivească și cu cămașa dvs. Pantofii pentru bărbați sunt un element forte în moda acestui an, iar o încălțăminte elegantă asortată cu o pereche de blugi și un tricou viu colorat, sau o haină de piele cu o eșarfă vor completa un aspect trendy.

Sursa foto: aici, aici și aici