Moda bărbătească își arată finețea în accesoriile noastre

1075

Moda bărbătească are în ultimii ani o tendință de a promova haine foarte scumpe, precum tricouri, blugi și jachete. Bineînțeles că acestea alcătuiesc ținuta noastră, dar majoritatea oamenilor tind să-și risipească tot timpul și banii lor pe lucruri evidente și uită detaliile importante, care fac ca întregul look să fie unul armonios.

moda barbateasca curea

Pantofii sunt pe primul loc când trebuie să determinăm stilul și moda unei persoane. Este simplu să le asortați culoarea dacă purtați pantofi negri sau albi, dar trebuie să fiți atenți atunci când purtați încălțăminte în mai multe coluri sau pantofi maro. Dacă nu sunteți sigur cu privire la modul în care să purtați pantofii colorați, este mai bine să îi dați deoparte pentru un timp.

Este destul de dificil să se asorteze încălțămintea de culoare maro deschis cu niște pantaloni mai îndrăzneți, cum ar fi cei de culoare kaki, gri și unele nuanțe de bej. Multe celebrități spun că este la modă să se poarte adidași cu pantaloni și chiar cu un costum bărbătesc, dar sunt destui oameni care împing acest lucru dincolo de ceea ce este permis în moda bărbătească.

moda barbateasca ceas

Nu se pot purta pantofii înalți sau cei de sport cu pantaloni largi sau chiar cu unele tipuri de blugi, iar adidașii sunt potriviți în sala de sport și în aer liber cu pantalonii scurți, dar nu cu pantaloni clasici. Cureaua are rolul de fixa pantalonii pe corp, dar acesta nu este singurul său scop. Evitați băgarea cămășii în pantalonii fără curea decât dacă este un model special și nu purtați curele maro cu pantaloni negri.

La fel ca și jachetele sau puloverele de sezon, ar trebui să aveți de asemenea, curele de sezon pe care nu ar trebui să le purtați pe tot parcursul anului. Atunci când se poartă o cămașă în V sau una casual, lăsați primii doi nasturi deschiși pentru a etala un lănțișor din aur sau argint, iar atunci când vă decideți să purtați un ceas nu adăugați și brățări.

moda barbateasca freza

Așa cum am menționat despre curea, un ceas are rolul de a arăta timpul, dar aceasta nu ar trebui să fie singura sa întrebuințare, ci și să se asorteze și să facă aceeași impresie pozitivă cu întreaga ținută. Ar trebui să spună o poveste despre dvs. și toate detaliile să aibă sens, deci să nu aveți un singur ceas pe care l-ați cumpărat de la o mare firmă și pe care îl purtați cu toate ținutele, ci mai multe accesorii pe care să le schimbați pentru niște haine casual, sportive și clasice la fiecare moment potrivit al zilei.

Ceasul dvs.nu ar trebui să fie ca verigheta pe care o aveți tot timpul pe deget, ci să fiți capabil să-l schimbați în mod frecvent. Moda bărbătească dance a trecut, dec inu mai utilizați gelul sau crema de păr pentru că părul dvs. să arate foarte lucios și drept, dar folosiți aceste produse pentru a vă aranja freza într-un stil propriu. Marele avantaj al produselor pentru păr este că se pot folosi instantaneu și puteți aranja întotdeauna orice fir rebel doar uitându-vă în oglindă.

Sursa foto: aici, aici și aici