Moda devine tot mai importantă în viața noastră

1061

Poate avem impresia greșită cum că doar recent moda bărbătească și designerii din această nișă au devenit foarte populari, dar știați că încă de la începutul secolului trecut, creatori de renume mondial au creat unele dintre elementele cele mai populare de îmbrăcăminte?

moda 3

Îmbrăcămintea pentru domni a fost întotdeauna un subiect discutabil, cu o parte a societății argumentând că bărbații ar trebui sa fie ceva mai atipici și pot purta ceva în care doar să se simtă. Aceste haine îi vor face să arate „ca un bărbat adevărat”, în timp ce cealaltă parte dezbate faptul că societatea, celebritățile și chiar și femeile din viața noastră au făcut astfel încât nu avem de ales decât să ne conformăm stilurilor impuse de lumea modei de azi.

Oricare ar fi părerea celor implicați în discuțiile fără sfârșit, nu se poate nega faptul că unii dintre cei mai buni designeri sunt cei specializați în haine pentru bărbați. De fapt, chiar mai mult decât creatorii de haine pentru femei, sunt designerii din moda masculină cei care au adus schimbări revoluționare de durată.

moda 2

La fel ca și celelalte nișe din fashion, moda masculină a evoluat treptat de-a lungul timpului. Dar, în comparație cu designerii relativ noi care sunt specializați în haine pentru femei, există unele branduri care realizează îmbrăcăminte pentru domni de multe decenii. Firmele de renume încă mai funcționează cu același etos și credință în calitate și măiestrie care au făcut numele lor lideri în moda pentru domni.

Există, de asemenea, multe branduri pentru bărbați  care sunt mai noi în comparație cu brandurile consacrate și  care, în ciuda tinereții lor, au devenit sinonime cu moda masculină. Pe parcursul timpului, ele au devenit simbolul suprem al hainelor de lux, în timp ce creatorii de pantofi au asigurat locul lor pe o piață din ce în ce mai competitivă.

Adevărul este că bărbații au început destul de curând să aloce timp și să ia în considerare idei pentru îmbunătățirea aspectului lor. Mulți cred că un impuls a fost dat de numeroase celebrități de sex masculin care au devenit metrosexuali prin timpul îndelungat dedicat îngrijirii aspectului lor, deși designer din moda masculină au fost prezenți în ochii publicului de zeci de ani.

moda 1

Indiferent dacă abia am început să apreciem moda pentru bărbați, nu se poate nega faptul că domeniul fashion este o piață care și-a stabilit regulile de ceva timp. De la costumele de la începutul secolului trecut și jachete de piele de acum câteva zeci de ani, designerii pentru bărbați sunt niște personaje revoluționare care au schimbat pentru totdeauna modul în care gândim și felul în care ne îmbrăcăm.

Cei care erau convinși ca moda pentru bărbați este reprezentată doar de vedete masculine, dar și pentru cei care cred că domnii sunt dezinteresați de ceea ce ar trebui să poarte și se uită doar după ceea ce au nevoie, trebuie să se gândească într-adevăr din nou. Moda masculină a fost prezentă în viața noastră de foarte mult timp, ceea ce face că acești designeri sunt într-adevăr, niște revoluționari adevărați.

Sursa foto: aici, aici și aici