Legătura dintre un bărbat şi familia lui

1398

Familia unui bărbat

Bărbaţii sunt consideraţi încă din antichitate drept cap al familiei, cel care ia decizii importante, cel care hotărăşte viitorul membrilor familiei lui. Mentalitatea a evoluat, femeile cerându-şi drepturile lor, au devenit egale cu bărbaţii.

Familia se construieşte cu altruism, iar legăturile dintre membrii săi trebuie să fie strânse. Un bărbat, fie cu mama sau cu tatăl său au o relaţie mai aparte cu unul, decât cu celălalt, majoritatea fiind mai apropiaţi de mame. Femeia cu care îţi vei întemeia o familie nu va accepta să se căsătorească şi cu mama ta.

Atunci când urmează să te desprinzi de cei care te-au crescut şi te-au răsfăţat, dacă faci alegerea potrivită, soţia ta va lua locul mamei tale, iar tu, al tatălui tău. Vei avea de luat decizii alături de ea, familia ta va fii una nouă.

Nu-ţi pierde relaţia cu părinţii tăi sau oricare membru de gradul I ! Fii bărbat adevărat şi găseşte o cale de mijloc dacă cele două părţi, respectiv soţia si restul nu se agreează. Nu renunţa la nimic ! Viaţa necesită compromisuri, dar doar cele corecte.
familia 1
Legătura dintre un bărbat şi familia lui

Situaţia financiară este o problemă în plus în cazul în care cele două părţi ale familiei tale nu sunt la acelaşi nivel social. Depinde de caracterul fiecărui om în parte, dacă judecă după domeniul financiar. De obicei mamele de băieţi sunt mai drastice în ceea ce le priveşte pe viitoarele nurori, cu siguranţă există ceva la viitoarea ta soţie ce-i displace mamei tale, tu fii deştept şi încearcă să le pui în egală măsură pe amândouă.

Desprinde-te de sânul părinţilor tăi, spală-ţi rufele cu soţia ta şi învaţ-o şi pe ea să facă la fel. Integrează-te elegant şi în familia ei şi adu-i şi pe ai tăi la acelaşi nivel.

Nu bate apropouri subtile la mesele în familie ! Este cel mai de prost gust lucru făcut de către un bărbat. Dacă te deranjează ceva, spune-i ei, nu la toată lumea. Picioarele pe sub masă sunt folosite din cele mai vechi timpuri, dacă ţi se întâmplă asta înseamnă că ai greşit ceva.

Stabileşte încă de la început cu părinţii tăi lucruri ce nu trebuie să le spună şi sfătuieşte-ţi viitoarea soţie să facă la fel. Întradevăr este mult mai bine să fi natural, dar o remarcă precum „eşti prea fardată” sau „nu îţi e cămaşa prea călcată” sunt dezgustătoare. Nu trebuie să se prefacă nimeni că se place reciproc, tu ca bărbat mereu eşti prins la mijloc, deci, adu-le şi pe ele tot la mijloc.

Nu vă mutaţi impreună cu una din familii, părinţii tăi îţi vor ţine ţie partea şi ai ei, îi vor ţine ei. Evită conflictele cu eleganţă.

Este cert că din bătrâni se spune că soacrele nu s-au înţeles între ele sau cu nurori şi gineri, dar nu este obligatoriu acest lucru.

Un bărbat adevărat îşi va alege viitoarea parteneră de viaţă cu grijă, nu să-i placă întâi mamei lui, ci lui însuşi, va fi tenace şi o va face pe mama sa să o placă pe parcurs. O femeie adevărată ştie să se facă plăcută.
Frumuseţea familiei stă în special.. specialul din fiecare membru !

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.