Lăsați pielea să respire purtând haine din materiale vaporoase

1154

Cele mai calde luni ale anului sunt deja aici, iar noi toți trebuia să fi luat deja haine din materiale vaporoase pentru a fi pe deplin pregătiți să ne simțim confortabil în aceste condițiile meteorologice de căldură și umezeală. Cu toate acestea, îndepărtarea fiecărei bucăți de croială dintr-un articol vestimentar nu este singura soluție și nici cea mai bună, ci trebuie să verificați din ce fel de țesături sunt realizate aceste haine.

Sunt hainele destinate pentru purtarea în timpul verii sau nu? Acesta este primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare și acest articol vine în ajutorul dumneavoastră cu țesături de vară care vor ușura senzațiile de transpirație și disconfort interior.

Hainele de vara vor fi lejere si confortabile
Hainele de vara vor fi lejere și confortabile

Bumbacul va trebui să fie primul dintre aceste materiale vaporoase atunci când primăvara sau vara își intră în drepturi. Unele dintre motivele de bază pentru adoptarea sa în îmbrăcămintea bărbaților sunt accesibilitatea, rentabilitatea și adaptabilitatea la o multitudine de scopuri. Este o țesătură naturală ușor de cultivat în cele mai multe țări ale lumii și s-ar putea să aveți o mulțime de articole de îmbrăcăminte de la lenjerie de corp la cămăși elegante care sunt realizate din acest material foarte confortabil.

Bumbacul lasă corpul să respire în mod excepțional de bine și trebuie să fie conștienți că acest aspect este vital mai ales în zilele toride. Numai dacă ați purtat materialul pe corpul dvs. veți înțelege cât de  importantă e o ținută mai vaporoasă, iar această fibră obținută în mod natural lasă aerul să circule și nu reține umiditatea între piele și haine.

O problemă a bumbacului este că o cămașă pe care ați purtat-o anul trecut ar putea fi, eventual, mai mică în acest sezon și acesta este primul dezavantaj al materialului: se micșorează în timp și nu se oprește din acest proces.

Bumbacul este primul dintre aceste materiale vaporoase
Bumbacul este primul dintre aceste materiale vaporoase

Un alt aspect pe care oamenii îl dezavuează în legătură cu bumbacul este că se încrețește destul de tare și, de asemenea, foarte rapid  în timpul purtării. Din momentul în care vă îmbrăcați și conduceți la locul de muncă până când ajungeți la birou, se vor forma o mulțime de încrețituri pe suprafața hainelor.

Pânza este o fibră naturală făcută din tulpina plantei de in, iar acest material a fost preferat datorită texturii moale, însă este destul de diferit de bumbac la atingere. Cu toate acestea, ambele sunt țesăturile perfecte pentru lunile calde.

Panza prezinta multe calitati pentru sezonul estival
Panza prezinta multe calitati pentru sezonul estival

Dacă studiați istoria țesăturilor, veți afla că aceste materiale au fost folosite chiar și pe vremea egiptenilor antici. Cu un număr al firelor între aproximativ 90 și 150, care este mult mai mic decât al bumbacului, șansele de respirație ale pielii cresc și mai mult.

Nu vă luați după cum arată și textura materialului, deoarece pânza este una dintre cele mai puternice țesături disponibile în industria modei masculine și care aduce o mulțime de beneficii. Sunt oameni care transpira foarte mult și constată că tricourile lor de bumbac lor încep să se destrame după mai multe spălări. Dacă ați pățit așa ceva sau știți pe cineva care a experimentat acest lucru, pânza poate fi noul dvs. prieten pentru lunile de vară.

Sursa foto: aici, aici și aici