Jacheta bărbătească reintră în tendințele modei pentru acest sezon

0
1357

Bărbații depun de multe ori mari eforturi în cumpărarea unor haine inedite, blugi skinny la modă sau tricouri de firmă, dar trec cu vederea una dintre cele mai importante piese de îmbrăcăminte – jacheta masculină. Cum zilele de toamnă sunt deja aici iar temperaturile scad, jacheta dvs. trebuie să vă țină cald în timp ce vă face să arătați cât mai bine.

jacheta-barbateasca-3

Jacheta cu guler înalt este probabil cea mai tare piesă vestimentară din acest an. Ea vine într-o mare varietate de stiluri, astfel încât să puteți alege unul care se potrivește perfect cu stilul pe crea îl preferați. Partea superioară a mantalei este ceva mai pufoasă, în contrast cu jacheta de culoare închisă și care este în nuanțe destul de conservatoare. Deci, dacă sunteți în căutarea unui aspect clasic de gentleman, acest tip de jachetă vă garantează că veți arăta extrem de bine în această toamnă.

Pentru un look elegant în sezonul rece, se pot asorta blugii preferați cu o jachetă lejeră pentru o seară în oraș sau o zi cu colegii dumneavoastră. Haina poate fi îmbrăcată în diferite ocazii pentru a adăuga versatilitatea care este atât de necesară pentru garderoba fiecărui om. Alegeți clasicul negru simplu sau puteți adăuga un strop de contrast cu aspectul general cu o jachetă în carouri.

jacheta-barbateasca-1

Chiar mai mult de atât, haina poate deveni în cele din urmă un sacou cu capse pentru iarnă, primăvara și vara ceva mai răcoroasă. O parte integrantă a modei pentru femei în ultimii ani, ținuta pentru motocicliști este pe punctul de a face o mutare importantă în domeniul fashionului masculin. Odată cu păstrarea multora dintre caracteristicile versiunii feminine, jachetele pentru bărbați arată cel mai bine când sunt făcute din materiale mai subțiri, strânse pe trunchi și chiar realizate cu câteva ornamente elegante.

Este nevoie să petreceți ceva timp pentru a obține niște haine de calitate, deoarece materialele ieftine vor arăta destul de rău. Cheia pentru a avea o  ținută perfectă este să o încercați pe corpul dvs. și veți vedea că este mult mai ușor să faceți astfel alegerea potrivită. Mențineți-vă căldura corpului în timpul nopții de toamnă răcoroasă cu o alternativă elegantă la înfășurarea într-un hanorac supradimensionat.

jacheta-barbateasca-2

Adăugați un nivel substanțial de protecție în ținuta  dvs. cu aspectul sofisticat al unui trenci de lână. Nu contează dacă sunteți în costum, cu ghete și gata să mergeți la lucru sau la cumpărături cu prietenii îmbrăcat cu blugi și adidași, căci trenciul vă oferă un întreg aspect pur și simplu perfect. Hainele ceva mai lungi au dispărut ceva timp din moda noastră, dar acum sunt din nou în trend cu un dram de clasă în toamna ce a venit.

Ele demonstrează îmbinarea armonioasă între stil și funcționalitate într-un singur articol vestimentar de excepție. Există trei aspecte-cheie pentru a asigura atractivitatea hainei: este în trend, se poate purta cu ținute și are izolația necesară acele zile și nopți de toamnă umede și reci. Nu puteți da greș în acest sezon cu un look clasic, așa că de ce să nu purtați ceea ce vă vine bine?

Sursa foto: aici, aici și aici