Iubire adevărată – între mit și realitate

0
1457
Iubire adevărată

Astăzi abordăm un subiect foarte delicat. În cazul în care nu sunteți de acord cu mine în ceea ce urmează o să vă rog să lăsați comentarii cu păreri pro sau contra, motivate bineînțeles. Poate cineva dintre voi să descrie dragostea adevărată? Sau câți dintre voi au parte de așa ceva? 

Vreau să stabilim de la început despre ce vorbim. Simplul fapt că ești într-o relație asta nu înseamnă că ai parte de dragoste adevărată. Sunt multe situații în care un cuplu are impresia falsă că împărtășește astfel de sentimente, cum ar fi: cuplu format din doi tineri de 13-14 ani care doar ce au învățat să se sărute (primul sărut este întradevăr special, dar nu are nici o legătură cu iubirea), cuplu de tineri cu unul din ei virgin sau poate chiar amandoi, ce au impresia după ce au consumat actul în sine, că vor rămâne împreună toată viața sau un cuplu format din persoane care pur și simplu nu suportă ideea de singurătate și fac orice compromis pentru a se afla mai tot timpul într-o relație. Iubirea adevărată este la polul opus față de situații de genul ăsta.

Iubire adevărată
Iubire adevărată

Iubirea adevărată se vede de la distanță, nu se poate ascunde, și nici nu trebuie dovedită. Este pur și simplu evidentă. Două persoane care se simt bine împreună în orice moment al zilei, în orice situație, îmbină două caractere diferite într-un mod armonios, unesc hobby-uri, împart responsabilități, își zâmbesc des, își fură sărutări, și multe alte lucruri de genul acesta, atunci putem spune ca avem în față un cuplu care se iubește.  Dacă facem o analiză corectă a cuplurilor pe care le cunoaștem cred ca fiecare dintre noi nu poate identifica mai mult de două ce se regăsesc în cele descrise mai sus. Dacă sunteți sceptici în ceea ce am afirmat, citiți în continuare situațiile în care iau naștere cupluri de „compromis”.

Iubire obligatorie pentru cercul social

Din titlu vă puteți da seama despre ce este vorba. Acest fenomen este des întâlnit. Persoane care rămân singure sunt oarecum îndepărtate din cercuri sociale formate numai din ”cupluri”, sau, în cazul în care nu sunt îndepărtate, sunt puse în situații jenante cu fiecare ocazie. Foarte dese situațiile acestea sunt la femei, însă nu cred că o să găsim foarte curând o tipă care să recunoască un asemenea compromis.

Iubire cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, Paște și Crăciun

Acesta este alt amănunt pe care toți l-am observat, dar probabil nici unul nu i-am dat atenția cuvenită. Da! În preajma sărbătorilor importante cum este Paștele, Crăciunul și Anul Nou, dar mai ales Sfântul Valentin, este o întreagă nebunie și goană după relații, chiar și de scurtă durată. Mai toate aceste relații ”de sărbători” sunt un fel de compromisuri, dar, până la urmă, nimeni nu merită să fie singur, mai ales în aceste zile.

Iubirea nutrită de o fată virgină

Pot să spun că am trecut prin așa ceva și am avut nevoie de câteva situații neplăcute pentru a ajunge la o concluzie de neclintit: trebuie să vă feriți cu toată puterea de aceste ”iubiri”. De ce? Simplu! Aproape fiecare fată în momentul în care este deflorată dezvoltă un sentiment fals de ”iubire” ce poate fi descris mai degrabă în obsesivitate. O să te caute în continuu, o să te sune, o să-ți trimită mesaje, o să plângă la fiecare gest care o deranjează și așa mai departe. Toate aceste gesturi au bineînțeles o explicație, și anume că virginele sunt, în general, imature.

Mai sunt multe situații, multe ”iubiri” false sau de compromis. Aș vrea să le găsim și să le discutăm împreună.  O altă categorie care cred că s-ar merita să o abordăm în detaliu este cea a fetelor disperate să se mărite, făcând absolut orice și acceptând pe oricine pentru asta.

Personal am crezut și o să cred tot timpul în iubire adevărată. Cu siguranță există, dar poate faptul că este așa de rară o face atât de prețioasă. Aștept părerile voastre! Să fiți iubiți!

 

Sursă foto: aici ;

LASATI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugam sa introduci numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.