Îngrijirea personală masculină devine tot mai complexă

1327

Nu se poate nega faptul că îngrijirea personală a bărbaților a ajuns în cele din urmă la cele mai înalte standarde atunci când vine vorba de un aspect perfect și încadrarea în cele mai recente tendințe de modă. A dispărut de mult vechiul concept de bărbat total neglijent cu imaginea sa în definiția masculină a sexului puternic.

ingrijirea personala masculina 1

Oamenii au acceptat în cele din urmă faptul că nu sunt doar femeile cele care are nevoie să arate bine și să se simtă bine în pielea lor. Cu aceasta, multe tehnologii și produse au invadat piața, în scopul de a satisface nevoile domnilor în îngrijirea personală. Dintre toate produsele care sunt foarte practice și sunt la mare căutare de către bărbați în aceste zile, crema de ras este în partea de sus a listei.

Bărbații, în general, nu pot trăi o zi sau două fără acest produs vital pentru fața lor. Noi putem îndura o zi fără prezența dragelor noastre partenere de viață, dar nu și fără crema de ras care ne oferă un look îngrijit. De acord că acest lucru poate suna un pic exagerat, deoarece doamnele sunt cele care fac de multe ori cumpărăturile pentru crema de ras și alte produse cosmetice masculine.

Half Face OK[1]

Dar sincer, crema de ras este un produs indispensabil pentru fiecare tip, indiferent că este metrosexual  sau nu. Domnilor, ce aveți în kit-ul dvs. pentru îngrijirea personală? Presupun că sunt doar câteva lucruri cum ar fi un aparat de ras, un set de tuns părul din nas, un preparator de masca de față, un mini deodorant, o unghieră și o cremă de ras.

Bărbații nu sunt ca femeile care au nevoie de atât de multe lucruri pentru a se întreține așa cum trebuie și își doresc. Domnii au nevoie doar de câteva chestii de bază pentru a se menține curați, prezentabili și bine îngrijiți. Unii tipi reduc chiar mai mult acest set de grooming la doar două sau trei produse,cum ar fi aparatul de ras, crema de ras și un pieptene și asta e suficient în opinia lor pentru a se menține bine îngrijiți.

Dacă sunteți o persoană de carieră, care este mereu pe picior de plecare, vă trebui să vă deplasați tot timpul dintr-un oraș în altul sau chiar dintr-o țară în alta. Citiți mai departe aceste sfaturi despre cum să vă păstrați o imagine perfectă în doar câteva minute. Țineți întotdeauna aparatul de ras sau o simplă lamă de ras la îndemână, pentru că aceasta este bagheta magică a fiecărui bărbat.

ingrijirea personala masculina

De asemenea, învățați arta rasului, în caz contrar, veți avea tendința de a cauza multe tăieturi pe fața dumneavoastră. Investiți într-un parfum de calitate, deoarece chiar dacă o marcă cunoscută poate costa mai mult, va valoare fiecare ban pe care îl plătiți pentru un asemenea produs.

După o baie lungă, dați-vă cu sprayul dumneavoastră preferat pe corpul uscat, pentru vă menține un miros curat și prospețimea toată ziua. Dar, nu uitați să aplicați un deodorant de corp înainte de a pulveriza cu generozitate parfumul, deoarece mirosul rău de transpirație și cel al parfumului s-ar putea amesteca dându-vă un miros neplăcut.

Sursa foto: aici, aici și aici