Inelul – un accesoriu preferat nu doar de către doamne

996

Inelele pentru bărbați nu au fost o tendință populară în cultura noastră până în urmă cu câteva zeci ani. Trecerea de la conservatorismul politic și cultural la mai multe puncte de vedere liberale a dus la schimbarea obiceiurilor în ceea ce privește valorile tradiționale, dar totodată și la apariția unor trenduri noi în lumea modei din foarte multe țări.

inel 3

Această schimbare a fost încorporată în valorile căsătoriei, rolurilor în cuplu și drumul pe care oamenii îl parcurg alături de partener. Char dacă nu era considerat acceptabil din punct de vedere social ca o femeie să ceară în căsătorie un bărbat, acum acest lucru este privit cu ceva mai multă indulgență. Chiar dacă domnul este cel care face acest lucru, nu este neobișnuit ca și femeia care acceptă să ofere la rândul ei un inel de logodnă.

Pe măsură ce această tendință a devenit tot mai populară în rândul tinerilor, mulți bijutieri realizează numeroase inele de logodnă pentru bărbați. Nu este un lucru surprinzător, deoarece tendințele în schimbare culturală fac ca oamenii să aibă posibilitatea de a-și exprima dorințele lor la nuntă și logodna și aceasta de asemenea, are un impact foarte mare asupra stilurilor disponibile pe această nișă.

inel 2

Zilele inelelor simple și cu o suprafață netedă se apropie de sfârșit, deoarece se acestea nu mai sunt demult singurul stil model gândit de designeri. Bărbații pot dori un inel simplu, și asta se întâmplă mai ales în cazul în care ei efectuează în mod obișnuit munca manuală și lucrează cu mâinile. Dar devine din ce în comun pentru domni să-și exprime dorința de a purta un inel cu un stil ceva mai complex.

Accesoriile în două tonuri, de exemple făcute din aur alb și galben, pot adăuga eleganță unui inel care nu are nicio încrustație cu pietre prețioase. Gravurile de pe interiorul sau exteriorul accesoriilor pot fi folosite pentru a personaliza inelul pentru persoana care îl poartă. Chiar și un singur diamant sau un set de diamante mici pot fi o idee populară pentru a face inelul mai frumos.

inel 1

Mai multe stiluri pot fi aplicate atunci când vine vorba de inelele pentru bărbați, iar aceste gravuri pot avea încă un aspect elegant și care să ofere un aer de înaltă clasă. Odată cu introducerea inelelor pentru domni, un ghid de stabilire a prețurilor poate ajuta tinerii să își creeze un plan de cumpărare. Cei mai mulți bărbați încă nu își doresc un inel separat pentru logodnă și căsătorie, așa că, spre deosebire de femei, care vor avea inelul de logodnă atașat de cel de nunta, o gravură se poate adăuga după nuntă.

Prețurile pentru un singur inel vor varia în funcție de specificul inelului. Pentru a achiziționa orice inel cu un diamant costurile vor crește destul de mult, iar unele modele cu două tonuri de aur vor fi aproape de această sumă,. În caz contrar, costul va fi probabil mult mai mic, deoarece nu implică atât de multă măiestrie și materiale încorporate în realizare accesoriului.

Sursa foto: aici, aici și aici