Incaltamintea de care sa te feresti!

0
1582
Incaltamintea de care sa te feresti

Încălțămintea dă mari bătăi de cap atât părții masculine cât și feminine.. dar ce se întâmplă atunci când modurile se îmbină ? Trecem de la extaz la agonie, de la glumă la penibil, acest lucru se întâmplă și cu următoarele tipuri de încălțăminte care, pentru poziția ta în societate, îți sunt recomandate să NU le porți !!!

  • Cizmele UGG, nelipsitele UGGs din garderoba femeilor, pe lângă faptul că mereu sunt pe stradă reproduceri ale originalului purtate cu mare mândrie, mai există și bărbați ce poartă acest tip de cizme. UGG a venit cu o idee strălucitoare și a creeat aceste cizme și pentru bărbați, design-ul nu diferă absolut deloc dintre cel al femeilor și cel pentru bărbați. Moda UGGs a devenit un must have pentru unii bărbați. Dacă ești un domn, NU purta așa ceva, nu se poartă la costum, nu se poartă pe stradă sau la cumpărături.
Incaltamintea de care sa te feresti!
Incaltamintea de care sa te feresti!

Pentru o lejeritate a piciorului și pentru vreme mai răcoroasă poți opta pentru adidași de tip Nike Air Max Sneakerboot sau Adidas Flux.

  • Pantofii cu vârf ascuțit (ciocatele), la modă în anii 2000, la modă pentru unii și în 2016. Numai când mă gândesc la acest tip de încălțăminte pot vedea un bărbat trecut de limita penibilului încălțat în ei. Sunt inspirați din încălțămintea bufonilor și sunt și incomozi. Pentru a evita să arăți ca de la circ, eleganța ta poate consta în pantofii cu vârf rotunjit.
Incaltamintea de care sa te feresti
Incaltamintea de care sa te feresti
  • Papucii de plajă, așa cum le spune și numele, sunt de plajă ! Luați aminte dragi domni, aceștia se poartă doar la plajă, pentru acest lucru au fost creați. Pe timpul verii nu există nicio scuză pentru a-i purta atât pe aceștia cât și șlapii Crocs. Desigur, există și o variantă mai bună, dacă dorești să porți papucii de plajă, trebuie neaparat să ai un tricou strâmt pe corp, un limbaj mai colorat și nelipsitele coji de semințe pe jos. Recomandarea noastră sunt espadrilele din pânză cu un print etnic pentru bărbatul îndrăzneț din tine!
  • Ghetele descheiate. Stilul lui David Beckham este imediat preluat de toți bărbații, întradevăr, reprezintă un model, dar nu trebuie copiat fiecare gest al său. Motivul pentru care nu ar trebui să porți ghetele descheiate ? Simplu, pentru că au șireturi și dacă au, acest lucru înseamnă că ar trebui să le legi. Un alt motiv este că ghetele purtate descheiate se degradează mult mai repede, construcția lor este pusă la lucru mai intens decât în mod normal și în plus, nu este prea comod să fie desfăcute șireturile, poți călca pe ele și arată inestetic. Avem deasemenea și o soluție și anume, ghetele Chelsea.

În concluzie, trendurile de acum zece ani, pot reveni mâine și cele de astăzi pot fi uitate într-o clipă ! Bărbații adevărați rămân alături de piesele vestimentare clasice. Stay classy !

Sursă foto: aici; aici

LASATI UN MESAJ

Please enter your comment!
Te rugam sa introduci numele

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.