Importanța măsurilor corecte. Costume pentru bărbați

1927

Contrar credinței populare, aceste costume pentru bărbați ar trebui să fie întotdeauna confortabile.În cazul în care nu sunt, este vina masurilor în cele mai multe cazuri.Suferința de dragul frumuseții nu face nici un bine; în cazul în care nu se potrivește un articol de îmbrăcăminte iar purtatorul este inconfortabil, se va observa.

Costume pentru bărbați
Costume pentru bărbați

Bineînțeles, un om arată cel mai frumos atunci când hainele se potrivesc atât de bine încât abia le observă.Pe de altă parte, în cazul în care costumul sau cămașa sunt prea strâmte, acestea vor fi da impresia de sufocare la fiecare pas; dă senzația unui om slab, care probabil a trebuit să împrumute hainele.

Hainele unui om transmit mereu un mesaj lumii despre el, iar în cazul în care se potrivesc bine, el va face tot timpul o impresie bună.Majoritatea barbatilor din ziua de azi poartă costume care sunt departe de perfecțiune  și nu este greu să vedeți de ce. Ideea de modă industrială a dus ușor ușor la diminuarea atenției la detalii.

Atunci când vă cumpărați o haină, retailerul are puține stimulente pentru a adapta în mod corespunzător. Multe persoane apelează la magazinul de la mall, pentru că a auzit că se  fac reduceri mari. Dragii mei, acordați-vă puțin timp și cercetați: există de ceva timp și la noi în țară variante, croitorii profesionale, care vă pot face haine pe comandă demne de un domn adevărat!Până la urmă, fiecare dintre noi trebuie să ne asumăm alegerile, la fel ca în orice alt domeniu, să suportăm alegerile proaste dacă ne lăsăm influențați de diverși agenți de vânzări, mai ales de sex opus.

Primul pas în dobândirea hainelor corespunzătoare este de a ști cum arată.

În general, hainle e ar trebui să fie confortabile, dar nu largi. Pantalonii trebuie să fie purtați la nivelul taliei naturale. Tinerii cu stomacuri plat pot alege să le poarte mai jos, astfel cum a fost stilul în urmă cu un deceniu, dar nu au mult de câștigat în acest sens.Omul cu o burtă, pe de altă parte, arată mult mai bine cu pantalonii mai sus de mijloc . Tivul pantalonilor trebuie să atingă pantofii, dar, desigur, nu trebuie să atingă solul. Lungimea standard este marginea de sus a tălpii din spate a pantofului.

Costume pentru bărbați
Costume pentru bărbați

În cazul în care cumpărați un sacou, aveți grijă să pice în mod corect la piept și umeri.

Dacă cumva vă trece prin cap să cumpărați un costum mai mic în ideea că doriți să pierdeți din greutate este o prostie, nu cedeți nebuniei de a cumpăra costume ”skinny”. Aceasta este o alegere periculoasă, atât pentru contul bancar cât și pentru stima de sine.Dacă nu ești încă în creștere nu ai nimic de câștigat prin alegerea hainelor care nu se potrivesc corpul tău așa cum este astazi.

Este un sentiment minunat să porți articole de îmbrăcăminte care au fost adaptate pentru a se plia perfect pe tine.În mod evident, obținerea acestor haine este aproape imposibil de realizat de la fabricanții de serie mare.

Deși poate exista undeva un costum care ți se potriveste perfect, șansele de a-l gasi sunt slabe sau nule.Din fericire, însă, cum vă spuneam, încep să fie la modă din nou costume pentru bărbați făcute la comandă, oferta designerilor fiind chiar satisfăcătoare.

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.