Imbracaminte in functie de statura

2020
Imbracaminte in functie de statura

Într-o oarecare măsură, unii bărbați au o problemă cu faptul că statura lor este mai mică.. probabil se trage de la studiul făcut de Ohio State University care spune că un bărbat înalt are șanse să câștige cu 30% mai mult decât un bărbat mai mic de înălțime. Oricare ar fi motivul pentru care se simt altfel bărbații scunzi, aceasta este o problemă destul de întâlnită.

Nu există nicio poțiune care să te transforme peste noapte în Michael Jordan, dar există trucuri care sunt folositoare în ceea ce privește statura ta. Îți poți lua adio de la pantofii ortopedici sau de la cei cu talpă înaltă.

  • Îmbracă-te în aceeași culoare. Îți poți face corpul să pară mai înalt îmbrăcând un outfit monocrom. Această tehnică de a îmbrăca aceeași culoare este atât o tendință în modă în toamna aceasta, cât și va face ochii celorlalți să-ți scaneze întreaga siluetă fără să se oprească. Cu cât culorile merg spre închis și foarte închis, cu atât vei arata mai bine, dar de sigur nu exagera cu negrul care te face să pari mai mic. Ideile recomandate sunt bleumarin sau gri închis.
Imbracaminte in functie de statura
Imbracaminte in functie de statura
  • Grijă mare la croiul hainelor. Trebuie să îți găsești haine potrivite pentru corpul tău pentru că acest lucru contează cel mai mult. Evită hainele largi ! Este important să știi măsura hainelor tale deoarece majoritatea bărbaților cumpără haine mult mai largi decât trebuie. Ține cont de croielile care te avantajează și atunci cand găsești hainele potrivite la un anume magazin asigură-te că următoarele achiziții vor fii tot de acolo. Dacă vrei să mergi pe costume la comandă, îți recomandăm să te împrietenești cu un croitor care va face haine pe măsura ta.
  • Hainele cu dungi verticale. Dungile orizontale sunt clasica evitare, pentru ca fac oamenii să pară mai mari pe orizontală, același lucru se aplică și pentru dungile verticale. Așa cum liniile orizontale atrag privirile asupra lățimii corpului, cele verticale vor fi optime pentru ca trupul tău să pară mai înalt. Poartă cămăși cu dungi verticale sau piese din textile care au linii verticale, o recomandare ar putea fi pantalonii din raiat.
Imbracaminte in functie de statura
Imbracaminte in functie de statura
  • Accesorizează partea de sus a corpului. Din toate cele spuse, trebuie să observi că ar trebui să acorzi foarte mare atentie asupra părții superioare a corpului tău. Privirile trebuie să stea țintite în partea de sus, astfel nu vor fi nevoiți să privească și restul corpului. Axează-te pe batiste de buzunar, ace de cravată, eșarfe, pălării sau ochelarii de soare, dar nu toate în același timp.

Nu lăsa înălțimea să îți dea bătăi de cap, aceste mici trucuri de vor ajuta să crești în ochii celorlalți peste noapte.

Sursă foto: aici; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.