Hainele spun mai multe despre noi decât am vrea să credem

0
1101

Moda bărbătească este un lucru foarte puternic și poate afecta în mod pozitiv sau negativ o persoană, iar aceasta poate fi folosită pentru a furniza un mesaj sau a exprima emoțiile proprii. Trendurile oferă de obicei oamenilor un sentiment de unicitate care formează caracterul lor. Pentru bărbați, moda ar putea fi doar despre tot ceea ce definește identitatea lor, reflectă pasiunea lor și justifică comportamentul lor.

stil-clasic

 

Cu această premisă, puteți judeca de fapt o carte după copertă și să cunoaștem un om ar putea fi la fel de simplu ca a ne uita la lungimea sau culoarea cravatei sale. Deci, cum interpretați hainele și accesorii pentru a defini personalitatea unui om? Să purcedem la examinarea diferitelor stiluri de moda ale oameni pe care îi cunoașteți și vedeți dacă puteți găsi o conexiune comună între personalitățile și stilurile lor vestimentare.

Genul de modă conservator merge de obicei pe alegerile tradiționale cu costume și accesorii foarte minimaliste, care trebuie doar să folosească la ceea ce sunt necesare. Acest stil urmează reguli ca la carte: costum în birou, blugi pentru ocaziile casual, pantaloni scurți pentru mersul pe plajă și toate celelalte ținute care sunt mai mult sau mai puțin întâlnite. Bărbatii care au acest stil de modă doresc, în general, să facă lucrurile în condiții de siguranță, iar funcționalitatea este prioritatea lor, mai mult decât aspectul.

stil-edgy

Ei pot avea mai puțină încredere pentru a încerca ceva dincolo de zona lor de confort. Sau ar putea fi, de asemenea, pur și simplu mulțumiți cu pantalonii largi de zi cu zi cu care pot arăta mai degrabă monoton decât să încerce ceva nou și să își asume riscul de a suferi un dezastru vestimentar. O altă clasificare este ceea ce lumea modei ar numi îndrăzneț, fie că este vorba despre ținute casual, sau formal, acest stil poartă cu el caracter și încredere.

Experții spun că nu este în întregime meritul materialului costumului sau grandoarea accesoriilor unui om, pornind de la nasturi până la ceas, că ceea ce face ca nivelul de unicitate să fie atins. În cea mai mare parte a timpului, bărbații care ies în evidenți și par mai îndrăzneți datorită modului în care se comportă. Încrederea și flexibilitatea fac acest aspect unul deosebit pentru majoritatea persoanelor.

Datorită flexibilității lor vestimentare, bărbații care adoptă acest look pot face mai ușor trecerea de la un stil la altul fără a fi îmbrăcat prea prost sau chiar prea bine. Acești oameni pot converti ținuta lor amuzant de birou într-o foarte lejeră îmbrăcăminte pentru întâlnirile informale prin modificări simple ale cravatelor, pantalonilor și pantofilor.

Ultima clasificare ar fi cea îngrijită, învecinându-se cu simțul modei și excesul vestimentar pe care societatea din ziua de azi l-ar defini ca „metrosexual”. Atunci când vedeți un domn cu acest stil de îmbrăcăminte, este că și cum modelele din revistele de modă pentru bărbați au prins. Demnii cu stilul metrosexual au ca unic scop să știe doar ceea ar putea fi perfect pentru ei, iar dorința lor de a-și asuma riscuri este susținută de simțul lor de fashion.

Sursa foto: aici, aici și aici