Hainele nu îl fac, ci doar îl completează pe cel care le poartă

1045

Moda este un subiect complex și care este frecvent utilizat în diferite domenii, dar mai ales în cele care au legătură cu cele mai noi tendințe în îmbrăcăminte și accesorii. Moda are variate tangențe și cu alte industrii, precum cea de design interior, muzică și divertisment.

haine-3

Domeniul fashion este folositor atât pentru bărbați și femei, iar domnii au modalități diferite de a exprima preferințele lor. În general, ei urmează tendințele din modă pentru a atrage atenția femeilor și pentru a crește încrederea în sine. Iată câteva sfaturi care vă vor oferi informații de bază legate de acest subiect. Cumpărarea unor haine noi care să și arate bine este o sarcină destul de grea pentru că uneori trebuie să colindați magazinele timp de ore întregi pentru a găsi îmbrăcămintea potrivită.

Atunci când vă cumpărați haine, nu luați articole vestimentare care sunt prea strânse sau prea mari pe corpul dvs. Atunci când găsiți mărimea ideală, nu uitați să încercați hainele într-o cabină de probă pentru a vedea cum arătați în ținuta respectivă. Bărbații ar trebui să caute haine care au un design sau modele simple, deoarece ele exprimă frumusețea pură în acest caz.

haine-2

Alegeți imprimeuri care nu au mai mult de trei nuanțe de culori, și aveți posibilitatea să adăugați alte accesorii, cum ar fi un ceas de mână, o cravată și o curea pentru a aduce mai multe detalii unui look anume. De asemenea, purtați și tricouri cu guler și blugi simpli, dacă vreți să creați o imagine casual. Hainele care se pot da jos nu ar trebui să fie trecute cu vederea pentru că ele pot distrage atenția fără să vă doriți acest lucru.

Atunci când purtați un tricou sau sacou, asigurați-vă că se potrivește cu restul ținutei. De exemplu, dacă aveți o pereche de pantaloni din bumbac, puteți alege o cămașa sau pulover din bumbac în partea de sus. Dacă mergeți la cumpărături, luați și o persoană de sex feminin cu dvs. Ea ar putea fi o prietenă sau sora dvs, și aveți încredere în judecata ei, deoarece majoritatea femeilor au în general cunoștințe ceva mai avansate în ceea ce privește moda.

haine-1

Cumpărarea unui pantof nu este foarte grea, dar găsirea unei perechi care vi se potrivește este ceva mai dificil. Este nevoie să vă petreceți ceva timp într-un magazin de specialitate, pentru a alege dintre sutele de perechi care sunt prezentate acolo. Femeile tind întotdeauna să acorde o atenție pantofilor unui bărbat, astfel încât trebuie să achiziționați o pereche care arată bine și este ușor de curățat.

Creme de bărbierit și loțiunile sunt ușor de cumpărat, pentru că de obicei bărbații se rad de câteva ori pe săptămână. Dacă aveți o întâlnire, atunci trebuie sa arătați curat, iar dacă vă pregătiți pentru un interviu, aveți nevoie de un look profesional. Puteți găsi aparat de ras cu două sau chiar trei rânduri de lame, dar să fiți foarte atent, deoarece aceste lame sunt foarte ascuțite. Trebuie să aveți și o loțiune antiseptică în cazul în care vă tăiați pielea în timpul bărbieritului.

Sursa foto: aici, aici și aici