Ghete bărbătești – parte din stilul unui gentleman

1302
Ghete bărbătești

În sezonul rece este indicat să renunți la adidași și teniși și să iei în considerare ghetele. Ghetele sunt o dovadă de masculinitate, iar cei care optează pentru acestea cu siguranță sunt conștienți de plusul estetic și de valoare ce îl oferă.

Renunță la complexități și poartă ghetele care se potrivesc stilului tău personal. Ghetele fac parte din categoria celor care sunt integrați într-o societate elegantă. Celor care nu sunt obișnuiți cu acest stil le recomandăm să încerce puțină schimbare, care cu siguranță îi va influența în alegerile vestimentare pe viitor. Există totuși câteva criterii și sfaturi de care trebuie să ținem cont. Tipurile de ghete se împart astfel:

Ghete bărbătești
  Ghete bărbătești

Nuanțele de negru, gri sau maro sunt cele mai sigure pe care orice bărbat le-ar alege, dar acestea nu sunt singurele. În cazul în care sezonul rece este unul ploios, poți purta ghete de culoarea neagră pentru că sunt ușor de curățat și întreținut.

Dacă ești un bărbat mai excentric și mai modern, poartă ghete de alte culori sau de combinații ale culorilor, cum sunt de exemplu ghetele maro cu detalii negre. Aceste combinații sunt specifice stilului casual și care scot ghetele din tiparul formalului.

Ghete bărbătești
Ghete bărbătești

Ghetele de piele întoarsă și cele cu un colorit mai puternic sunt preferatele bărbaților care merg des la petreceri în perioada iernii. În cazul în care primăvara continuă cu temperaturile iernatice se pot purta și atunci.

Combină fără a ezita, casualul cu elegantul. Este cea mai spectaculoasă combinație. Dacă vrei să fi rafinat în orice moment al zilei, poartă ghete chukka sau cele brogue. Aceste tipuri de ghete vor trece de la casual și elegant sau viceversa.

Bărbații ce fac sport, de performanță sau doar din plăcere pot alege ghetele de tipul desert boots. Aceste ghete variază în ceea ce privește materialul din care sunt făcute, iar cea mai bună alegere sunt materialele ușoare care îi permit piciorului să respire și în plus sunt foarte practice.

Dacă dorești să-ți construiești un stil vestimentar corect continuă să citești Clubul Domnilor și arată-le tuturor că ai gusturi bune!

 

Sursă foto: aici ; aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.